16

...

преди 6 години

СМЪРТ ЗА МАЛКАТА ***!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Новини с 1 седмица закъснение и то грешни. Момичето още преди 5-6 дена се знаеше, че не е германка а е язидско момиче което е отвлечено от исил.

14

Анонимен

преди 6 години

Като и видях снимката каква вежда отпрала ... сигурно по 2-3 са я обладавали

13

Анонимен

преди 6 години

Венцел е еврейско име .Кой сьздаде идил за какви цели и кой плаща заплатите на чуждостраните *** с орьжие като не мина номера сьздадоха сирийски демократични сили колко красива абривиатура както позите с камуфлаж от нежния пол в битка с страшните главорези.

12

Анонимен

преди 6 години

Смрадливите с брадите са й взривили касичката отзад. По снимките се вижда, че животът и свършил за това момиче. Приживяла е голям ужас...

11

Егати медията.

преди 6 години

В Бьлгария освен от определени медии които пьк са яко контролирани информация няма. Та от турската медия която пьк е от Ираксата черпи. Чиста руса германка е. Има мьж чеченец с който бяга там. Станала е една от най добрите снайперистки. Германия си я иска обратно но иракците казват престъплението е направено тук. Казус анологичен с Турските закони с борба с тероризма. По тоя закон всеки който пропагандира е подсьдно а интервю с терорист на тяхна база или подпамагачество като ятак или др. сьщо

10

Adolf Eichmann

преди 6 години

Брадатите мутри са толкова долни и противни колкото и техните опоненти от така наречения свободен свят в който всъщност има много малко истинска свобода поради изкривеното им образование. Нека се избиват един друг - и в двата случая човечеството печели. Врагът на моя враг е мой приятел - нали така беше?

9

Carl Marx

преди 6 години

До 12. Твоя мозък е точно толкова промит колкото нея от капиталистите западняци, но няма как да го разбереш...

8

Анонимен

преди 6 години

Може да е била луда.Нормален човек ще иска ли да прави секс с някакъв смрадлив талибан и след тва да ходи в пустинята и мизерията да се взривява.А докато си чака реда да я гръмнат мъжът и я пуска и на другите талибани да олабват защото много им е напрегнато..Сега германците ще си я докарат обратно в Европа и тя за благодарност ще направи атентат..Защо просто не я разстрелят след кратък военен съд там?

7

Тинев

преди 6 години

- Бабо Меркел де така?- На джамия Мустафа!П.П. Естествен резултат на водената от запада и САЩ ПРОМЮСЮЛМАНСКА политика. В стремежа си да разрушат соц. блока, отвориха широко врати за поклонниците на исляма. И не обърнаха внимание на факта, че техния Аллах, проповядва изтребление на всички НЕ вярващи в него. Тия изро*ди , мюсюлманите, се вкорениха в християнска Европа и сега се включват активно в избиването на християните.

6

Градчето Пулшниц

преди 6 години

се намира на няколко километра от мястото, където се събират границите на три държави - Чехия, Полша и Германия.Така че, хлапето вероятно има и славянска кръв.Родителите й могат да съдят Ислямска държава за похищение на непълнолетна чрез измама. След като на непълнолетни им се разминават тежките присъди дори когато извършат тежко престъпление, с аргумента, че все още не разбират напълно каква беля са направили, какво остава до такива важни неща като смяна на религия и участие във война!

5

Анонимен

преди 6 години

ненормалници и предатели на расата си винаги е имало и ще има, нали така ни насаждат еврог,ейските ценности

4

Противозаконно е

преди 6 години

Значи е била или непълнолетна, или малолетна когато е приела исляма. Не се брои за напълно обмислено действие. била е още малка.Да повдигнат обвинение срещу онези, които са я "зарибили" (с кого е общувала в мрежата), както и срещу този, който формално е обявил, че променя религията й.

3

Анонимен

преди 6 години

И ако има все още хора да не вярват, че има германци, които хранят и подкрепят идил, и с америка е така и с всички европейци...за русия може да се каже същотото!

2

Анонимен

преди 6 години

До 1Да ама не и този път :) и новината е от ония ден ...

1

Анонимен

преди 6 години

До предния: по немските медии и има снимката, виж я. Руса стройна мацка - типична германка. Търси в гугъл Linda W. и ще я видиш.