32

Анонимен

преди 6 години

В турция на почивка... Ха-ха-ха-хаааааа... Нека си ядат овчата лой и да си събират камъните от съборените пещери и да мълчат. турция е несигурна страна. Трябват още няколко земетресения.

31

Ваня

преди 6 години

Ужас горките хора мислех да ходя там на почивка но ще ми се размине в близките години

30

До Нellas

преди 6 години

"Сигурен съм, че турците са достатъчно разумни и няма да тръгнат да разпалват конфликти и да отварят стари рани на Балканите"Колега, не Турция...А ваши някои политици (патриоти) се опитват да правят политика, разпалвайки конфликти и етническа омраза!!! И ние тук имаме Национална Партия...но до сега не е водила политика нито с кюрди, нито с роми или др етноси!!! Защото...Ние мразим терористите от ПКК, а не кюрдите...!!!

29

До Нellas

преди 6 години

Защо западните медии пишат за атентатите от ПКК срещу военните и колко военни са ни починали? Защо не пишат ние до сега колко атента сме преотвратили, или колко от ония сме изчистили и че от тези изчистените има и АРМЕНЦИ не само кюрди в клетките им!А за немци няма и да споменавам вече! Защо медиите не пишат, че от кюрдските месности само 5% гласуваха за кюрдската партия, а останалите кюрди гласуваха за Ердоган!? Защо не показват кой снабдява с оръжия пкк и идил!? Заснето е от наши безпилотни с

28

Анонимен

преди 6 години

важното е да не ти пука - краят е все някога.

27

До Нellas

преди 6 години

Колега, няма кво да се притеснявате от Ердоган.Факт е, че западните медии искат да го покажат лош...ама от 15 години е ясно, че повечето хора не мислят така! Във всяка нация има отделни мисли, е виж във Франция няма ли Макронци и Льопенци.Това, че съм гласувал за Ердоган НЕ означа, че не обичам Ататюрк, той си е на съвсем отделно място за турската нация! А тези, които са начело на партията на Ататюрк не водят добра политика, само да видиш какви изявления правят.Ако Ататюрк беше жив щеше да ги...

26

Hellas

преди 6 години

До 40Сигурен съм, че турците са достатъчно разумни и няма да тръгнат да разпалват конфликти и да отварят стари рани на Балканите. Турския народ не ме притеснява и нямам нищо срещу него. Гърци, българи, турци, макета, румънци сме си братски балкански народи и наши хора. Трябва да поддържамме добросъседство. Притеснява ме Ердоган и върхушката му и опитите му да разруши светската държава на Ататюрк и да ислямизира страната. Турците в европейската част няма да му се хванат, но те са малцинство.

25

До Нellas

преди 6 години

Щом сте били застрашени какво чакате...Или се обединявайте или си изпийте хапчетата...Няма ли в България поне един логично мислещ...да види, че България не е застрашена от Турция...а напротив може да спечелите от добри отношения с Турция...Че в някво бедствие първата страна, която ще ви помогне е Турция...А не гърците, които бяха затворили границата с вас, нито сърбия, русия и румъния...а армения най-много може да си направи профилната снимка с бг флак ама на дали...Махни капаците от очите...

24

Hellas

преди 6 години

Няма да позволим повече да ни поробите. Българи, Гърци и Сърби ще се обединим и ще изколим всеки, който предяви претенции към нашата независимост и териториална цялост. На наша страна ще бъдат още Русия, Армения и Румъния. Турция да си гледа кюрдите и близкоизточните конфликти, на Балканите няма работа.

23

Анонимен

преди 6 години

"Ам и когато турция стане 150 милиона и започнат да са и нужни нови територии, ще им намалиом популацията на 50 милиона и ще и взземем и тези територии, които има. правили сме го вече поне веднъж."Ела още от ся...кво чакаш да станем 150 милиона...сега ще ти е по лесно...:-) :-) :-) :-) :-)

22

Анонимен

преди 6 години

"Ам и когато турция стане 150 милиона и започнат да са и нужни нови територии, ще им намалиом популацията на 50 милиона и ще и взземем и тези територии, които има. правили сме го вече поне веднъж."Изпий си хапчето, за да ти дойде на ума, че си най-бързо изчезващата нация...По онова време го "направи" благодарение на братушките си...Докато тук наще са се били на няколко фронта...Това е един факт в историята, че срещу Турция не се тръгва сам...много съюзници ти трябват!

21

Анонимен

преди 6 години

Вие явно не разбирате, че след 50 години Турция ще бъде със 150 милиона население - тоест пренаселена! Затова е нужно да се анексират територии от съседни страни за да се осигури жизнено пространство на турците и да продължат да се разрастват! Гръцките острови са полупразни и трябва да бъдат анексирани и населени с турски семейства. Същото трябва да се случи с Армения, Западна Тракия и части от България. И не на последно място да не забравяме Аншлуса с Азърбайджан!

20

Анонимен

преди 6 години

до 29при тези бедствия ти за някакви сметки драскаш....ку-ку

19

Анонимен

преди 6 години

Гърция е полуфалирала държавица с нищожно население, която обаче държи ключови територии от геостратегическо значение. От изключителна важност е тези въпросни острови да бъдат анексирани от Турция в бъдеще, както и да бъде постигнат аншлус с Азърбайджан, където има огромни нефтени находища. Това ще даде необходимото жизнено пространство на Турция, ще осигури екзистенциализа на турския народ и ще затвърди статута им на велика сила. Югоизточна България, Армения и Западна Тракия са бонус.

18

До 26

преди 6 години

А на някой да му идва на ум че в средиземно море се зблъскват африканската и евразийската тектонични прочи. По тази причина Гърция, Турция и Италия са земетръсни зони. (Както примерно е Япония където се сблъскват евразийската с пасифик плочата. А в Япония няма Колайдер. Но пак си има земетресения) Но друго си е да вярваш в зелени човечета и че земята е плоска.

17

Анонимен

преди 6 години

На никой и на ум не му идва че причината за тези аномалии в Италия Гърция Турция Македония и останалите държави в които те се случавт е Адроният Колайдер! Този колайдер работи от няколко години на пълна мощност което се отразява не само върху земята а и на атмосферата. От както е пуснат в действие климата се промени тотално. Но ви омайват с глобално затопляне. Лошото е че хората от които зависи този колайдер да спре не вземат отношение. А не взимат защото ще им спрът милионите които им плащат!

16

Анонимен

преди 6 години

Гръцките острови са от екзистенциално значение за турците и Ердоган добре осъзнава това. Знае, че без жизнено пространство Турция е уязвима в бъдеще и трудно ще придобие статут на суперсила. Турция има нужда от нови територии и от ресурси за многомилионното си население. Освен Балканите, Туция би трябвало да обърне поглед към Армиения и да осъществи аншлус с Азербайджан, където има огромни залежи на петрол. Ердоган е ревизионист, националист, ученик на Хитлер и голям противник на Ататюрк.

15

Shopp™

преди 6 години

Турция нищо няма да прилапа, защото света се командва от САЩ и Западна Европа.Ердоган е никой.Може или да слуша Запада, или да опита да играе с Путин, но тогава съвсем ше му сайбе мамата. Ако искат да са добре, тряа да бачкат и да слушат и да не се подвеждат по акъла на азиатски диктатори.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Няма какво да внимавам, колега. Приел съм вече съдбата на Балканите. Турция след 50 години ще е 150 милиона и ще поиска нови територии, в които да се разселят турците. Какво по-добро място от обезлюдените Балкани? По-голямата част от Гърция и България ще бъдат анексирани от Турция. Ердоган е ревизионист и ученик на Хитлер, който пише че жизненото простанство е в основата за екзистенциализма на даден народ. Ататюрк е минало и очаквам скоро да започнат да премахват паметниците му.

13

Анонимен

преди 6 години

"например гърци бутнали турска баба на тротоар."Внимавайте и вие с бутането, колега...защото ние не забравяме! Вашите патриоти пред изборно си показаха граховото зърно, което имат..Та Колега вие викате на Бойко това онова ама човека дойде и за бежанците тук...Иначе твоите патриоти има вероятност да бъдат побутнати от орди... араби, афгани, сирийци...Засега чакаме до октомври...после незнам кво ще стане ако не се разберем с господарите ви.Ама едно е Ясно, че парриотите Ви ще търсят баба Халиме!