13

Анонимен

преди 6 години

Вие интернет хейтърите какво сте постигнали,че да критикувате другите.На вас тва ви е живота по цял седите на компютъра и се чудите на кой да сипвате,защото на българина му дай да храни и да злобее,защото ние сме изключително злобен и завистлив народ,че повече няма накъде ай малко от малко

12

Snorky

преди 6 години

Трябва да му забранят навсякъде да пее не само в Китай.

11

Щирлиц

преди 6 години

Поредната лигава ....звезда.Всъщност мъж ли е или жена,или от тия новите?

10

Анонимен

преди 6 години

кои "хора" го слушат?

9

Факт

преди 6 години

Не бих казал,че политическата система в Китай е комунизъм/социализъм.По-точно май ще е да се нарече патриотичен държавен капитализъм или нещо подобно.Китайците определено знаят какво искат и как да го постигнат!А също и как да парират вредните за тях неща,както и опитите на САЩ да ги подчинят.Едва ли Китай ще загуби нещо от това че пи.чл.емето няма да пее там.Бийбър не е от ранга на Дж.Ленън,М.Джаксън и т.н.,колкото и да го превъзнасят.

8

Б Суджуков

преди 6 години

Бобър ли си, Бийбър ли си? Но ако нр дадеш съджук, ще пееш само под душа.

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе виждам, Запада да се оплаква, че внася тениски за по 2 долара, още по-малко се оплаква, когато му сглобяват микрочипове за по 5 долара, които, ако бяха домашно призводство, щяха да струват 50 долара. Ако не бяха китайските фабрики, много от дрехите и техниката ни, щеше да е доста по-скъпа.

6

Анонимен

преди 6 години

Браво на китайците, така трябва да се прави

5

Анонимен

преди 6 години

Запада трябва да забрани на Китай да изнася стоки . Да видим, колко са отворени. До оня ден ориз садиха дадоха им пазар ...И сега попнаха много да лаят. Запада трябва да стане затворен.

4

Анонимен

преди 6 години

ВЪВ КИТАЙ ОПИТАХА ДА ЗАБРАНЯТ ЧАСТ ОТ ИНТЕРНЕТ ЩОТО ВРЕДЯЛ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИМ СТОЙ И УПРАВЛЕНИЕ! :DПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ ИМА В ЕРСДУХАНИЯ И ПУТИНЛАНДИЯ!

3

Анонимен

преди 6 години

СМЕХОТВОРНО!!!!!!!!!!КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ КАТО УПРАВЛЕНИЕ Е ДОСТА БЛИЗЪК НА СЕВЕРНА КОРЕЯ!

2

Flex

преди 6 години

Хаха, на повечко места ако може да го забранят. Инак до въпросния храм съм ходил, много готино местенце е, ама и те са малко ощипани - японците не пускат там китайци, китайците се нервят ако някой се снима там... луда работа.

1

Вучков

преди 6 години

Да пее където иска, само по радиото и телевизията да го забранят, че сменям често станциите