11

Башка Луд

преди 6 години

А къщата на оня, дето се жалваше пред БТВ, оная с паркираното порше?Пак ще замазват очите на хората!Ще бутнат колибите на няколко мизерабъла и готово, палатите на измамниците си стоят!

10

Анонимен

преди 6 години

Да се бутнат всички незаконни но заедно с обитателите. Друг начин няма. Надига се българина защото му писна да бъде малтретиран от миганьори, да им плаща тока и водата. Да учи и работи и те да правят деца и брулят държавата. И това ще приключи но ще се запали държавата. Оръжието е в българина. Ще влезе в употреба когато ножът удари в кокъла!! Да му мисли миганьора тогава.

9

bizi

преди 6 години

butnali samo kinefite i kukowarnicite im

8

Анонимен

преди 6 години

Искам да махнат от всички места, които са си присвоили абсолютно незаконно! Да си плащат тока, водата, да получават колкото българските безработни - по закон! НЕ ИСКАМ ДА ОТГЛЕЖДАМ БЕЗДЕЛНИЦИ_ПРЕСТЪПНИЦИ с парите си! Кой ми натресе това? Искам името и адреса на тоя ***!

7

Фенчо

преди 6 години

Веднага да се дадат общински жилища на тези клети хора.....

6

Анонимен

преди 6 години

Това е наказателна акция. Ако кротуват, държавата ще си затваря очите за незаконното строителство.

5

Анонимен

преди 6 години

И какво ще направите като им срутите постройките?Шоу за публиката.***!Така не се действа.Защо просто не се заемете истински с интеграцията им,а престъпниците да вкарате в затвора и в програми за превъзпитание;децата,живущи в недобри условия - в домове,на безработните да се потърси работа или се обучат на занаяти,професии и т.н.

4

Радост за окото!

преди 6 години

Благодаря за снимките!

3

Анонимен

преди 6 години

А защо чак сега ги бутат и защо само там? Трябва да убият някого, за да започне да се прилага закона ли? Колко още има и защо не бутат и тях?

2

Анонимен

преди 6 години

Замазване на очите. Нямало да бъде полицейско управление, ами полицейска приемна. Всичко продължава постарому. Протестите бяха неуспешни. Пълен крах на един от последните опити за гражданско обединение, за съжаление..

1

Анонимен

преди 6 години

като стане нещо едва тогава реагира държавата,а тези постройки изобщо не трябваше да бъдат вдигани , не да ги събарят след 10- 20 години, и все пак и закъснялата справедливост е нещо