30

Анти ГЕРБ

преди 6 години

"Браво" на съда. 6 години затвор за 3-*** убити. По 2 г. на човек. Ето на това се казва грижа за човека. Това е демокрация. А иначе денонощно пищят за още камери по пътя, за много камери, за хиляди камери. Явно някой от ГЕРБ ще намаже много милиони от доставката на въпросните камери. И пак с мотото: Да спрем войната на пътя. Как? Като оценяваме човешкия живот на 2 г. затвор.

29

haha

преди 6 години

не се ли движеше по главна улица с предимство , защо е с ефективна присъда човека ?

28

Анонимен

преди 6 години

Голямата вина е на бащата и по -малко на момчето.Кой купи мощната лимузина на този хлапак? Кой му плаща заведенията,пиенето, дрогата, момиченца, екскурзии и тн.? Това момче е живяло в друг, паралелен свят,в който всичко е позволено и достъпно. Бащата е за затвора!

27

Балък

преди 6 години

А както стана ясно наскоро, в пловдивския затвор си ги пускат на разходки, в къщи и кой къде му е кеф. Жена убила полицай при изпълнение на служебните му задължение се гаври с полицията тръгвайки си с колата с *** газ. Какво очаквате. Защо няма да видите англичанин с алкохол във вените вместо кръв в Англия. Защото там има демокрация. И няма договорки, няма 1/3, просто влиза и го забравят. В Англия ако носиш пистолет е по страшно за теб отколкото ако си го използвал. А бе еб***ло си е майката.

26

Guncio

преди 6 години

Sas skorost 99 km. v naseleno miasto i alkohol v kravta. e vseedno da zastreliash 3- ma dushis nezakonno orajie!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Много бе! Много го наказвате синковеца!

24

Анонимен

преди 6 години

ДЕМОКРАТИЧНО ПРАВОСЪДИЕ ?????2

23

Анонимен

преди 6 години

за всички катастрофи от хлапета са виновни бащите им. Товачка колко акта имало и баща му купува мощни коли. Ако след всяко нарушение му намаляше кубиците на колата или щеше да се научил да кара или щеше да кара колело. С постоянното толериране и прикриване се създава у товачка, че винаги ще му се размине. Да, ама не!

22

ДВОЕН АРШИН

преди 6 години

Прокурорския син, който уби двама на автобусна спирка, след аевтогонка го осъдиха УСЛОВНО.

21

Шопо

преди 6 години

По две години за човек ! И като си платят...

20

Анонимен

преди 6 години

Стига с тая трева бе... имала и лековити свойства. Как пък не ?!Напушен е като пиян.

19

До холандец

преди 6 години

Ти си неграмотен, не коментирай.Съда решава кой е виновен. Съда е корумпиран и независим, пуска този който си плати.Държавата защо я намесваш, ти дори не знаеш какво е държава и какви функции има.Подкупното правосъдие е виновно.Съда е независима власт и държавата не може да му нарежда.Що ли те ограмотявам... ти си един комунист, дето не разбира от нищо...

18

Холандец

преди 6 години

Няма правосъдие, няма държава. Затова грамотните хора се евакуират...

17

ДС

преди 6 години

Началото на 90-те. Вашите бащи окрадха държавата, докато нашите бяха честни. Сега вие ми карате А7, А8, S500 и имате наглостта да казвате "щом имам пари значи не съм ***". Не си *** моето момче, но твоите родители са едни обикновени КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ. Как се купува завод за 1 лев. Как се взима цялото стопанство на едно село струващо хиляди за 1 лев. Господ ще ви покаже истината....

16

проф. Ан

преди 6 години

"За притежание на ..."Какъв е изводът? По-добре убии неколко човека, отколкото да се напушиш. Хем си вредиш на здравето с тоя пушек, хем замърсяваш околната среда. Като утепеш 5 човека, пестиш и природата. Това е логиката зад присъдите. Не, че са подкупни съдиите. Те за природата гледат!

15

Анонимен

преди 6 години

Като е по съкратената процедура, подсъдимият има ли право да обжалва?

14

Анонимен

преди 6 години

Колко невинни избиха самозабравили се новозабогатели пейзани. И кво, за три разбити семейства само 5 години????? По две за всеки загинал???? У нас трябва да се формира таен отряд от рода Неуловими отмъстители. Излиза от зандана и след време намерен с прерязан гръцмул в някоя глуха уличка. Да караш с такава скорост в града е било с умисъл. Това е убийство защото колата има километраж и показва. Той вижда но продължава. Не искал???? Глупости!

13

Анонимен

преди 6 години

Близките на убитите от този из???род трябва са си го изчакат са излезе за "добро поведение", което и ще стане след като татенцето плати тук и там. Да си го закарат в някое тихо местенце, да му резнат топките и закопаят. Това трябва да е наказанието за такъв самозабравил се богат ненормалник.

12

До12

преди 6 години

Просто спазвай правилата, както при умните народи!

11

St

преди 6 години

Утре по една случайност може да сте на мястото на подсъдимия.Странно е желанието да се наказват строго неумишлени престъпления. А за умишлените да се кара по-леко. Но така е при простите народи.