12

Анонимен

преди 6 години

Няма пари завалията да си наеме адв.Марковски или Лулчева,ще му скъсат задни.ка от дела на гордия областен Той няма право да спира коли с шофьора си.И да налива алкохол насила в гърлата на хората,хе-хе.

11

Асен

преди 6 години

На снимката, дребничкия, дето се мъчи да пише.Майк.а му да му скъси дрехите, че прилича на бостанско плашило .А областния управител другия път да спре някой нов джип БМВ и да скрие ключа на мутрата, те винаги са пияни и надрусани. Да видим колко бой ще издържи горкия .

10

Анонимен

преди 6 години

Областните управители от кога са шерифи? Има закони - обажда се на 112 и чака като всички останали простосмъртни. Иначе това е задържане на пияндето против волята му.

9

атомния

преди 6 години

За съдии в този раион направо нямам думи.браво на областния,а този знаете ли защо кара с тези промили.защото съдиите така са отсъдили.или не ми отваряи устата та да ги изтипосам с имена ,факти,и събития та да види тоя народ съдебната ни система в казуси.но и на това му идва края.

8

Докарахме

преди 6 години

До там е докарахме сами да сме си лекари, полицай, пожарникари но само се моля скоро да станем сами и съдий.Тогава седни и си гледай сеира.Когато една държава нефункционира народа е принуден да поеме нещата в собствени ръце.Браво на този че е проявил инициатива.

7

Наблюдател

преди 6 години

Да сте чували за граждански арест? Всеки може да го осъществи в предвидените в закона случаи, дори тези дето задържат по границата нелегалните.

6

Анонимен

преди 6 години

Неправомерно го задържал . А ако беше Перата или Динко ,рев ,со..поли ,права на човека и тем подобни дивотии.

5

Анонимен

преди 6 години

Това е една от малкото приятни новини в нашата родина. Това човек с положение и пост да спре и да свърши малко работа заедно с обикновените хора е страхотно и е в противовес на каузата на управляващите - да стоят откъснати от населението и да изпълняват съвсем чужди нему дела и интереси. Разбира се, трябва да се отбележи, че свършеното е противозаконно - вид самоуправство е.

4

Анонимен

преди 6 години

КАТО НЯМА ПОЛИЦИЯ, ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ВЪРШАТ НЕЙНАТА РАБОТА.

3

Анонимен

преди 6 години

тоя е от гер , не го залачай , ще те уволни полцайчеее ...юмпго като те р вече плакаха !!@

2

Момо

преди 6 години

"По настояване на Чанев шофьорът бил изведен от колата"... Кой кого е спрял, че не разбрах?

1

ники

преди 6 години

Аха, е, за първи път ще му, да знаеш!