25

Сатоши Накамото

преди 6 години

Купувайте ребята докато е под $3000!

24

Анонимен

преди 6 години

Болни мозъци купуват биткойни. " татко каза, че ще ми купи колело ама друг път " .....

23

Bitcoin

преди 6 години

Колко често ползвате евро да си купите хляб? Това прави ли го по маловажна валута и обречена ли е на провал заради това. Само си чешете езиците в тия коментари.

22

Bitcoin

преди 6 години

До Кривондел(Биткойн е обречен на провал поради слабото въображение на създалите я фараони. Има общо 25 милиона биткойна. Въпрос. Ако биткойн наистина стане валута (а не просто стока) - колко човека ще могат в световен мащаб да си купят хляб с нея?)Там е фатката - забелязал ли си колко нули има след точката? Когато един биткоин струва един милион долара , няма да е нужно да притежаваш дори цял коин просто малка част от него, всеки според възможностите си както е с парите.

21

bitcoin

преди 6 години

Руската рубла се крепяла на еди кво си ...А бе кой го интерсува най-безличната валута в света на какво се крепи ?

20

Кривондел

преди 6 години

Биткойн е обречен на провал поради слабото въображение на създалите я фараони. Има общо 25 милиона биткойна. Въпрос. Ако биткойн наистина стане валута (а не просто стока) - колко човека ще могат в световен мащаб да си купят хляб с нея?Едни люде помпят, купуват на ниско и продават високо. Балъците пък - обратно. Толкоз. Мръсотията е, че тарикатите манипулират пазара.

19

Bitcoin

преди 6 години

Какви балони какви пет лева, реагирате както са реагирали хората преди векове, когато са започнали да използват златото, а след това хартия наречена пари, може да се каже, че именно те са балон, отдавна нямат никакво ценно покритие.. Да не говорим, че биткоин не се използва само за начин на плащане...

18

Анонимен

преди 6 години

Убужавъм биткой

17

Анонимен

преди 6 години

Биткойн е стока, а не валута. Стока за престъпни сделки в интернет.

16

Равик

преди 6 години

Не ми е ясна тази истерия. Bitcoin за втори път след 21.07.преодолява границата от $2700.

15

И сега

преди 6 години

Специален поздрав:Пирамиди,фараонииииИ балъъъциии за милииииони.......

14

ДОН БАЛОН

преди 6 години

балона се надува......надувайте момчета......и ще стане на парчета...БУМ.

13

до 17

преди 6 години

Докато има виртуални бълъци ще има и виртуална валута. Влагаш всичките си пари в нея и в един красив виртуален миг си никой, изхвърлен на улицата .

12

Анонимен

преди 6 години

До 16Толкова по-лошо за тебе. Да имаше поне малка идея за какво става дума ама на.

11

Анонимен

преди 6 години

До 16 АнонименПредпочитам нестабилна Руска валута в ръката си отколкото стабилна виртуална

10

Анонимен

преди 6 години

доста съмнителни валути но дори и те са по стабилни от руската рубла

9

Анонимен

преди 6 години

Етepиyм се "покачил" на 200 $ ама не казвате че миналият месец беше 400$.Такива манипулативни новини бяха много актуални 2007-2008 точно преди да се сринат световните финансови пазари.Всичко беше "цветя и рози" а после .....кой ми с*ра в гащите.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Когато някой ми говори на "милЯрди" съм много скептичен не само към казаното но и към образованието му а и произхода мУ.

7

до 3

преди 6 години

Ти да не си на гъби.Какви роби ще станем,на кого.В днешно време всеки може да живее както си иска.Ако искаш работиш много,ако искаш малко.Може да избираш начина си на живот и как да си прекарваш времето.Никой не те задължава да правиш каквото и да е.Какви войни,света никога не е бил по спокоен,преди 70 години е имало световна война,измрели са милиони.300 хиляди измрели в Сирия за 6 години са нищо,като повечето са наемници.Преди години да си седиш у вас,да си пиеш биричка и да имаш комп е било лу

6

Анонимен

преди 6 години

никой не я бръсне за нищо---Само 40 млрд. долара пазарна капитализация. Капка в морето на световните финанси.