12

Анонимен

преди 6 години

В добрите държави по подобни ремонти се работи денонощно и ремонта се приключва за една седмица.Но тука целта е да симулираме деиност,за да можем да откраднем едни пари накрая!Затова тука винаги все някой участък е в ремонт,за да може непрекъснато фирмите на тримата шишковци да получават милиони от държавата!Същото е и със софийските ремонти!

11

бг шефьор

преди 6 години

През уикенда се качвам на борда на кабриолета, пускам си медия-центъра и поемам по аутобана. Не щеш ли гледам трафик пред мен, вклювам на ривърс и намалям волюмето на касетофона. Избягвам хепънинга и си кликам на смартфона безгрижно докато суитчвам станциите. ;)

10

Анонимен

преди 6 години

Нарочно ли го правите бе? Всяко лято. Няма да увеличите потока на юг само ще ги засилите към съседните държави.

9

PB

преди 6 години

до бравоЕ как пък за 12 часа не събра и един плюс? Смятай колко е обичан и колко българи са гласували за твоя "генерал"

8

Анонимен

преди 6 години

Това "уикенд" не беше ли някаква чужда дума или аз съм изостанал с материала по български?Само питам.

7

ривърсирам

преди 6 години

Реверсивно движение му е майката ;) каквото и да значи това ... Ривърс на скоростната кутия е ЗАДНА скорост, сигурно в тая отсечка ще се кара на задна, за да се разтовари трафика ...

6

Анонимен

преди 6 години

В Бг. сме големи майстори да не вършим нищо,ама да използваме сложни думи!Не знам какво е реверсивно,но знам че думата е сложена за да оправдава заплатите на тия от Пътна инфраструктура!По-добре да бяхте приключили ремонтите досега,а това че от три ленти ще пуснете две по посока на активния трафик,това и бавноразвиващ би го направил.Какво го представяте като някакво гениално хрумване!Макар че тази вечер и това е било наобратно и е имало тапа

5

до 1

преди 6 години

Когато използваш чуждици:1.Показваш колко си учен и колко си максимално подходящ за поста който заемаш.2.Отвличаш вниманието от факта че не вършиш за пет пари работа.3.Заблуждаваш стадото че кипи огромна дейност и че съответно и разходите са огромни.Създаваш впечатление че по ремонта работят повече от 5 човека и два багера.Прикриваш факта че никога,ама никога не е било да са пуснати всички ленти на историческата магистрала.4.Като четеш чуждиците някак си по-реверсивно ти става на душата!

4

Бай Михал

преди 6 години

Или информацията не е вярна или някой не си е свършил работата. Тази вечер, петък 21.07 (обикновено трафика е от София към Варна) на виадуктите, където е ремонта между двата тунела имаше една лента за Варна и две ленти в посока София... естествено образува се тапа.

3

До Браво

преди 6 години

За какво му целуваш *** на Еднокнижника? Той само лъже и краде, нищо друго. А, забравих, гъзи се на Ердоган, навежда се на Танте Меркел и коленичи на САЩ. Продал ни е и ни е предал безброй пъти, само и само да е на власт. И за това браво???? Колко получаваш за да пишел тези гнусотии.

2

Браво!

преди 6 години

Браво на правителството и лично на ген. Борисов, които дори и в най-тежките моменти и дори и сред най-неприятните проблеми, успяват да намерят най-правилното решение!Реверсивното движение е ефективно, разумно, ефикасно решение в дадения контекст!Браво!

1

Анонимен

преди 6 години

хайде без чуждици... сложно е някак и за самите ваши *** :)) пишете просто ... като за Вашите читатели...