19

кап Карагьозов

преди 6 години

До АнонименОтивай да се нагледаш на камъни и кози и да те поят с разредено узаки, дълго се помни.

18

толерантен

преди 6 години

Абе, човек трябва да опита и знае и добро и лошо.

17

vvvv

преди 6 години

До Анонимен 15На Тасос е супер смотано.. няколко ферми, 2 малки села, силно слънце с камани и липса на растителност на плажа.. след като се прецаках да ида там, казвах на всичките ми познати които бяха тръгнали натам, че е смотано ама те, не... и като си върнаха викат - ами става ама на друг остров ще идем следващия път.. :)))))

16

Анонимен

преди 6 години

Ами този е дето щял да ме убеди да ида на море в България ... та така.аз предпочитам да го чакам на Тасос..., а вие ....---------На гръкомани и *** като тебе има ли смисъл да се отговаря?

15

Анонимен

преди 6 години

От Гърция с любов ви пиша, от една таверна до брега ,близо до старокаменния Лименас, зад гърба ми на 300 метра е имало храм на Зевс , а сега седя аз, чакам Годо и пия узо ,не щото много го обичам, а защото го дават безплатно към огромната порция салата и скариди дето се мъча да изям... Ще питате кой е този дето го чакам? Ами този е дето щял да ме убеди да ида на море в България ... та така.аз предпочитам да го чакам на Тасос..., а вие .....

14

кубанская столица

преди 6 години

България като цял за пътуване? В бедна Россия рейтин е: Турция, Кипр, ГЪрция, Испания, черноморско побережие от Кавказ, Абхазия. Затова може би България. Ние говориме. България е за завсклад (заведащ на склада), завгар (заведащ на гаража) и учител.

13

Анонимен

преди 6 години

Ужас е по морето всичко се пръска по шевовете от туристи. Не знам къде ще поемем тези още

12

selajedin eyubi

преди 6 години

V Balgaria na more e po dobre ot Ispania.KAZAH.

11

Чашата е наполовина

преди 6 години

Българският туризъм определено си има своите проблеми и се радвам, че има хора, които се опитват да подобрят ситуацията.Трябват ни такива ревюта и разни подобрения, и мисля, че ако спрем да пробутваме Слънчев Бряг (който е като Вегас или Ибиза за млади и недорасли алкохолици, само че на отстъпка), може да върнем туристите в България. Лощото е, че повечето ми приятели в чужбина, виждат българия, като скапана дестинация и това ще отнеме доста време, да се коригира ...И пак, браво :)

10

Анонимен

преди 6 години

Какво искате да кажете с тази статия? Прекрасен зелен килим, цветя...хубаво, но освен това какво има още? Съмнително качество и хигиена на хотели, храна...риск да те оберат, колата също е грижа къде и срещу колко да паркирах, дали няма са свирят нещо. Както казваше един чужденец, плУваш и то тебе лай... айде стига с тези розови очила и велики перспективи за разтеж. Отивам в Гърция на "претъпканите" плажове. След последната чревна инфекция на БГ черноморското на дали ще стъпят дори пак там.

9

Анонимен

преди 6 години

И кучетата и дивите зверове избягаха

8

Анонимен

преди 6 години

В чужбина е известно че страната запустява и малко българи са останали.

7

шматка

преди 6 години

До 2 Явно инфото ти за Бг туризма го черпиш в селската кръчмаНе са малко туристите които идват за N-ти пореден път.Даже са толкова много че спокойно се оправят с транспорт магазини ресторанти.Това е сфера много далече от селската идилия в която живееш.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Толкова си изчерпателен че ще пратя поста ти в "Ди Велт" та да си ОТВОРЯТ слепите зъркели.

5

Анонимен

преди 6 години

НЕ, БЛАГОДАРЯ!

4

Анонимен

преди 6 години

Значи като ви писне навсякъде защо пък не на Лайнеморие......Само че ако "Ди Велт" знаеха какво ги чака в тази клоака едва ли щяха да преяпоръчват Бг като АЛТЕРНАТИВНА дестинация.По-скоро ще стана отшелник в планината отколкото да отида в тази ТИНЯ.

3

Анонимен

преди 6 години

Този сега ще докара европеде рунгелите в Камен бряг да о`се`рат и него..

2

Анонимен

преди 6 години

Който веднаж е дошел на туризъм у нас, не завтарва. Като го отровят с ментетата от самото начало, като го окрадат патладжанените красавици, като му набутат манджа пт 3 дни на олинклузива, като му пробутат гадна дрога, като му 'фърлят един бой анаболни и татуирани интелектуалци, как да се враща. И като ги удари Рядкото щастие от Ешерихията, спомена не загасва с години.

1

Xa xa

преди 6 години

Поне веднъж на почивка в слънчева България може......но втори път не .