14

До 9

преди 6 години

Дали са тяхни разработкиРодон-1 е руски СС-1 от Китай, но в по-голям мащабМусудан е Р-27 рускиХавсон-5 е подобрена руска С-300От болтчето до гайката са си руски машини, правени в С.Корея.Те царевица не могата да гледат, ти си мислиш, че ракети могат да правят. Квот им пуснат като заповед да правят, това правят и то некачествено.

13

Анонимен

преди 6 години

Кики, с молитви не става другарю, покажи солидарност и отиди на място да помагаш. Най-добре да останеш там. Там е много хубаво. И откога болшевиките взехте да се молите ня Бога?

12

Кики

преди 6 години

Ще се моля за С.Корея! Дано Бог помогне на тази страна да се справи с трудната ситуация. Както винаги трябва сама да се справя, защото целия свят се държат като вълци с нея.

11

Анонимен

преди 6 години

До 4: Някой сеща ли се каква е разликата в процентно нарастване на БВП и реалните съотношения производство/население/мощности?Ако миналата година си произвел една карфица, а тази година 100, това те слага на първо място по нарсатване на производството, но не те прави крупен производител, Особено ако реално имаш нужда от 1000 карфици.До 8 (дето разговаря с ***). Ами ако си изстрелял ракета, ама народа ти е измрял от глад, защото произвеждаш гайки, вместо царевица, и нямаш пари да си купиш...

10

Анонимен

преди 6 години

Само третия абзац не го разбрах. Как хем положението със сушата ще се задълбочава, хем в края на месеца обичайно валят дъждове и заради тях хората не могат да си засядат не знам кво си?

9

Анонимен

преди 6 години

Интересна година за Северна Корея,имаха земетресение, страшна суша, какво следва до зимата?

8

Анонимен

преди 6 години

Суша и глад след ракетни опити и провокации.Случайност?

7

До педи 6

преди 6 години

, те изстрелват балистични ракети в открития космос направени изцяло с тяхно производство . От първото болче до послената гайка. Ти продаваш царевица на плажа и ядеш дини от Гърция и праз и лук от Китай. Хайде кажи ми кой е по - напреднал?

6

Burzum

преди 6 години

Майната и на сушата..в топлото ракетите летят по лесно щот въздуха е с по малка плътност ...

5

Анонимен

преди 6 години

Дреме ни какво правили в СК. Бехаберници.Хората строят модернизация и удобства тея още садят картофи и карат разбити танкове.Всички червени разправят , че били много добре ...кво да ги мислим.

4

Бож.

преди 6 години

Риба хорейците имат но нямат кораби,с които да я ловят нито петрол,с който да излязат в океана че опърничавите кораби не спазват партийните заповеди и без гориво не вървят.

3

Анонимен

преди 6 години

да , ама който излезе в океана за риба не се връща , така че са го заградили .

2

Бож.

преди 6 години

Явно червения режим се е увлякъл в кражбите и така се е престарал,че с тази суша 30 години ще оправдава глада на ограбеното от него население.

1

Анонимен

преди 6 години

Имат риба в океана в изобилие.