98

пенко

преди 6 години

Бих призовал застрашените или атакувани от САЩ и "приатели" народи и държави: Да не воюват на своя територия , а на тяхна. Днешните деца в САЩ и "приятели " са бъдещите им войници . Тероризмът -бомба -нож -автомобил е тъпотия ! Ако на всеки такъв "терорист" бъдат избити генетическите му роднини и унищожена джамията и имама - бая ще се замислят !!! Защо още съществуват Рака и Риад ???Ще убиват нашите деца а няма да убиваме тяхните - е.ах ги ифашистите !!!

97

anonymous

преди 6 години

Асад е законен президент на Сирия.Опозицията на Асад-бандити и терористи, да се унищожават, руснаците знаят как.

96

Анонимен

преди 6 години

те така се правят терористикогато се почувства изоставени, прекарани и единственото нещо на което са научени е как да воюваттези тайни операции, независимо коя държава ги инициира, трябва да подлежат на военен трибунал с всички последващи санцкии

95

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 110Скоро ще кажем чао на американските базиЩо бе? Чемодан, вакзал, масква ли?

94

пенко

преди 6 години

Можи ли"богоизбраният" народ да остане да съществува САМ на планетата Земя !!! Защо парите определят "съществуване и стандартна другите народи" ? Но забележете ДОЛАРЪТ е ЧАСТНА ПАРА! Държавният резерв на САЩ е частен ! Пет парчета ЦИОНИСТИ са собсвеници на ДРна САЩ !!! 100% не знаят разликата М/У Йехова и Йехуда и-... "4-ти юли" -не е техен празник, но "СТАТУЯТА НА СВОБОДАТА "Е ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ ,А И ВСЕКИ АМЕРИКАНЕЦ ,ЖИВЕЕЩ НА ИЗДРЪЖКАТА НА ДРУГИТЕ НАРОДИ... НЕЕВРЕИ-е тяхна собственост !!!???

93

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще кажем чао на американскитебази защото те са заплаха за националнатани сигурност.

92

Анонимен

преди 6 години

САЩ търсят...само къде да си продават оръжието и да създават конфликти.Така е във всички точки на планетата до които са се добрали.

91

Така е

преди 6 години

До Анонимен 99 А руснаците са гъ.а на световния тероризъм.Нали така? Така е ...

90

позитано 20

преди 6 години

До Един от Северозапада Какво правят американците у нас. Ами защитават ни от Руснаците .Толково е просто да го осъзнаеш.Варшавския договор го няма , но НАТО се радва на добро здраве.Хи , хи ..!

89

Отговор

преди 6 години

До Един от Северозапада Ей приятел , заради такива като теб Северозапада е на този хал.Имаш ***.

88

ognyanz

преди 6 години

До "Shopp": А не разправяха ли, че воюват и срещу "Ислямска държава". Правителствената армия воюва срещу "Ислямска държава" а "умерената" опозиция воюва срещу правителствената армия. И по незнайни причини на американските джипове, дадени уж на умерената опозиция се возят джихадистите.

87

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ започна тайната операция през 2013 г. за въоръжаване, финансиране и обучение на умерена опозиция на Асад. Според някои оценки ЦРУ е обучило около 10 000 бойци.И ПОСЛЕ ПАК МИ РАЗПРАВЯЙТЕ ЧЕ С.А...Щ НЕ СА ТЕРОРИСТИ , ТЕ СА ГЛАВАТА НА СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ

86

Shopp™

преди 6 години

До Един от СеверозападаНавремето, а и сега, руснацитеб бяха врагове.А Съединените щати са ни съюзници.Въпреки това не се съмнявай, че декларират всичко, което влиза и излиза в страната. Рузките с вини нямат място на Балканите.

85

Shopp™

преди 6 години

До ognyanzКакво да признават бе, ***?Кога умерените са отричали, че воюват срещу правителството?Нали още отначало бунтът беше срещу Асад.

84

ognyanz

преди 6 години

Е, дойде време и американците да си признаят, че тази т.н. "умерена" опозиция воюва срещу правителствените войски, а не срещу джихадистите на Ислямска държава. И руснаците, и Асад им казваха това много пъти, но западната пропаганда все отричаше.

83

ТЕ ЩЕ СЕ ДОГОВОРЯТ

преди 6 години

ТРЪМП И ПУТИН СЕ СРЕЩНАХА И СЕ РАЗБРАХА ЗА СИРИЯ.СКОРО ЩЕ ПОСТИГНАТ СЪГЛАСИЕ И ПО ДРУГИ ВЪПРОСИ.НАКРАЯ ЩЕ СЕ СПОРАЗУМЕЯТ ЗА ПОДЯЛБАТА НА СВЕТЯ, КАКТО В ЯЛТА И ТРЪМП ЩЕ ПОДАДЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО СИ, НАПИСАНО НА САЛФЕТКА ПО ПРИМЕРА НА ЧЪРЧИЛ, И ПУТИН ЩЕ КАЖЕ - СОГЛАСЕН.

82

Анонимен

преди 6 години

АМЕРИКАНСКАТА ВОЕННА БАЗА Е В НОВО СЕЛО. ТАМ Е БАЗИРАНА И АМЕРИКАНСКАТА ОКУПАЦИОННА ЧАСТ.

81

Анонимен

преди 6 години

Сирия е готова, сега Либия ще възстановят руснаците. А безмозъчните сащенци пак ще гледат отстрани и ще пречат по всякакъв начин на възстановяването на Либия като светска държава от руснаците.

80

Един от Северозапада

преди 6 години

До Русофилски лъжи Момче младо, и навярно голобрадо, навярно не помниш, че Костов на времето на даде на руснаците ДА ПРЕЛЕТЯТ над наша територия, на път за воюваща Югославия???Искаше им предварителен списък, поименно, и списък на оръжията им, които да се одобрят от НС? Питам, а сега, кое народно събрание одобрява поименни списъци на войниците и оръжията им, пребиваващи у нас? Разграден двор сме, от всякъде, сега, а даже и законите ни не важат за американските воиници в България.

79

Анонимен

преди 6 години

Загубиха войната, трябва да се оттеглят засега. Може пак да опитат след време. Опитаха с фундаменталисти, те не успяха и за наказание започнаха да ги бият от въздуха.