7

Хм...

преди 6 години

Какъв *** трябва да е тази "майка", че да си убие съзнателно рожбата си?! То на комшията се отели кравата, но теленцето беше мъртво. За първи път видях сълзи в очите на животно. Постоянно го ближеше с език, издаваше тъжни звуци и не даваше никой да го докосне. А нашата "Роминанда" уж е човешко същество... В потрес съм!

6

Анонимен

преди 6 години

Да позная ли? Това и е 10-ото? И го е убила "случайно" просто защото не искало да спре да реве.

5

Анонимен

преди 6 години

Браво. * са работодател номер едно на де що има държавен хрантутник. Ако ги няма, просто се чудя какво ще вършат купищата милиционери,дохторя и независимият сад.

4

Борис

преди 6 години

Майката е на 17 години и това и е второ дете.Уж копи-пействат, но това са го прескочили като по този начин продължават да "пазят" АВТОРИТЕТА на тези прекрасни, образовани и трудолюбиви хора...

3

Анонимен

преди 6 години

Тоя етнос е.... и всичко може да се очаква от него. Държавата ги толерира, но те ще я затрият.

2

Ех,мъченице Българио

преди 6 години

До шматкаВ други сайтове етносът е уточнен. Натикала му чорап в устата, защото плачело.Бащата бил неизвестен. Сега майката живеела с друг мъж.Нямам думи!Само не уточняват на колко години е тази "майка" и дали има и други деца.А ти плащай, данъкоплатецо! Ти си затова, да плащаш. Такива "майки" живеят с мисълта, че ти съществуваш, за да им плащаш на тях затова, че са благоволили да живеят в родината ти и да се развъждат за твоя сметка.Кога най-после ще си потърсиш вересиите, данъкоплатецо?

1

шматка

преди 6 години

Няма инициали и именаЕтноса е ясен