29

ognyanz

преди 6 години

До 26-27: Рано или късно този списък ще излезе, със сигурност преди изборите. Но и сега е ясно, че ГЕРБ е финансирана от КТБ и има за какво. По времето на двата мандата на Бойко в КТБ са наляти милиарди пари на държавни предприятия. Цветан Василев е ходил в Банкя за да се срещне с Бойко (и представете си, минал през гаража, за журналистите това беше най-важното), от първата стенограма се разбира, че управителя на БНБ по това време е приятел (с кого мислите, с Корнелия Нинова?) с Бойко, и т.н.

28

Страхил Генов Тошев

преди 6 години

Какво ти разследване, Заблуда и отлагане. Бъдете сигурни, всичкото е пусто в празно само и само да се замаже и "успокои" общественото негодование, а мандата спокойно да тече. Трик на главния прокурор на ГЕРБ.

27

Андрешко

преди 6 години

От ден на ден българските политици доказват факта на Алеко,че всички са маскари и трябва да ги пратим при бай Ставри...

26

Андрешко

преди 6 години

До #14. Ти правиш целенасочена атака към една партия,я сега обърни листа и посочи другите крадци от твоята партия,такива като крадеца от НДК,този с многото апартаменти,този с многото окрадени магистрали,тази с многото санирани блокове на тройни цени,този оградата по границата от един ред,а писана два реда,този с хотелите по границата и т.н.

25

Анонимен

преди 6 години

факт ли е, че БСП се коалираха с ДПС ? факт е! Факт ли е, че БСП гласуваха Пеевски за шеф на ДАНС, факт е! а коментарите от рода на може би, кой на кой е бизнес партньор в кръчмата през хепи ауъра!

24

Корни Наглата!

преди 6 години

На първо място е финансирана столетницата, но чрез подставени лица.Това го знаят и децата, Корнелийке, не се прави на наивна!

23

здравейте лузери

преди 6 години

Лъжата отново дига пущилка за да видим, че е жива !Прочети си НК - Цацаров !!!!

22

Чиновник

преди 6 години

Днес е петък, вече минава 14:00 ч. а те занимават хората с глупости. Време е да си ходим и да се занимаваме със студена бира и хубави мезета.

21

Само ГЕРБ!

преди 6 години

К'ва корупция, к;ви 5 лева ве?!?! България е остров на стабилност. Виждате колко инфраструктура се построй тука за няма и 10 год. Вече и западните туристи предпочитат България пред Гърция и Турция. Имаме и годишен ръст от над 5%. Икономиката върви напреде, заплатите се увеличават и средната заплата тази година ще мине ХИЛЯДА ЛЕВА. Това при Орешарски и Станишев нямаше как да стане. Само ГЕРБ!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Мдааа ... Държавата ни си живее от скандал в скандал. Вече се питам , дали скандалите нямат за цел да прикриват нещо друго , случващо се на територията!?И къде се скри Батко - или може би пак пече тлъстото шкмебе в хотела на приятелчето си Златев без да плаща!?

19

Боянските сараи

преди 6 години

Доган предложи Пеевски, а Цв. Василев спонсорира начинанието.

18

Що-годе запознат

преди 6 години

Пак ще има предсрочни избори. Догодина през пролетта. А истината за КТБ няма да излезе наяве в близките 25-30 години. Защото излезе ли, преди това, ще има гражданска война. Работата е прекалено дебела дори за безграничното търпение на българина.

17

Анонимен

преди 6 години

Кво стана с топлата връзка Пеевски-Цветанов-Горанов.И къде се криха Тиквата и ПР-ката му Бъчварова ?Защо не коментират корупционните схеми и кражбите около НДК.Може би защото Борша е личен лакей на тиквата и любовник на Бъчвата ?

16

до 16

преди 6 години

Отворко, кажи по времето на чие управление избуя явлението Пеевски, на кого е бизнес-партньор и кой го скри в момента както скри и старите си ортаци Братя Галеви.Ако не се сещаш ще ти дам жокер - тлъст крадлив еднокнижник от село Банкя.

15

Анонимен

преди 6 години

Хахах кой назначи Пеевски за шеф на ДАНС ? БСП.... не виждам смисъл от други коментари! Липвсват доказателства за връзки КТБ с Пеевски, защо ли ?

14

сминдух енд чесън

преди 6 години

Всички,издръжката на престъпния ни политически ,,елит"е прекалено скъпа.затова периодично се прибягва до спестяванията в банките.

13

Анонимен

преди 6 години

КТБ я ограбиха Борисов и Цветелина, с любезното съдействие на Дебелян, Доган и Цацаров и натопиха Цветан Василев.Това е истината и трябва да си сляп за да не я видиш.

12

Анонимен

преди 6 години

Тиквата по време на първия и втория си мандат, съсредточи всички държавни пари в КТБ.И това ако не е схема, здраве му кажи. Не зная къде дреме прокуратурата.А може би дреме защото той лично си избра и назначи оня тлъст *** за Главен прокурор.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

11

И Тия предимно

преди 6 години

Бушоните са на дръвника Пари и Активи продължават да се връткат!Нищо се Не връща отникъде!Така се получава,че Българите са със сметки по Африка и Азияотрочетата са по Лондон и Швейцария да се изучът а Имоти ,Яхти,Самолети и какво ли още Не по цял свят..... И се конкурират с Руските олигарси и Петролните Шейхове!Живота продължава!Водата е студена....Оградата е 4-ри редова,а НДК ще поотлежи,ще позаглъхне и ще Мине и То!Вива ла Бойко Вива Милиардери с по 3 000 000 под дюшеци из Бистрица

10

Бляд

преди 6 години

До До 7БСП, ДПС (Пеевски (Доган)) и ББ са едно и също зло за България. Останалото са лакърдии...