11

Христо

преди 6 години

Е,какво сега?Да искаме от тях и да ходят на работа ли?Нали сме си свършили задължението на "***,*** НАРОД" да ги изпратим в парламента.Те не са там да работят,а да влачат,смучат и крадат,за да може те и техните изчадия,и изчадията на техните изчадия да живеят охолно,в лукс и без никакви лишения....А простия,*** народкучета го яли...На следващите избори пак ще си свършим задължението...Ако не за едните,то за другите...То разлика няма

10

Анонимен

преди 6 години

Ега изгори сградата на Парламенто.

9

aaa

преди 6 години

"Засекретените" проценти за "сключени сделки и други врътки" на министрите и други "държавни ХРАНТУТЕНИЦИ" по реда и по техния закон си вървят с пълна сила -- ПЛАЩА ЗА ТОВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...... Закакво и на кой се отчитат за НЕ-свършената си работа.....

8

Анонимен

преди 6 години

Решението е уволнение.Борисов беше уволняван 2 пъти Москоцки беше 2 пъти и Гуранов 1 път и после парламента пак ги назначи.

7

гербисто-патриот

преди 6 години

Министрите ни имат по-важна работа от това да се отчитат в парламента ни, и без това депутатите в парламента се броят на пръсти. Затова нека министрите да не си губят времето, а да ни управляват и ръководят както трябва. а отчитането и въпросите са ненужни за нас.

6

Анонимен

преди 6 години

Болни са... от т.ъ.п.о.т.а

5

Жоро

преди 6 години

Важното е че не забравят да си повишават заплатите непрекъснато. Народ *** мълчи а Престъпниците крадът, далаверки въртят... До следващите избори когато ще се сетят за глупаците български

4

Анонимен

преди 6 години

Смърт за правителството! Убийте изедниците!

3

Анонимен

преди 6 години

Не, че се заяждам, но просто искам да попитам... Рамадан Кънев защо вече не го виждаме да чете книжка в метрото? Защо вече никой не го снима с книжка в метрото?

2

Анонимен

преди 6 години

Важното е че заплатата и далаверите вървят. А народът е *** и продължава да избира неграмотници и крадци да го управляват.

1

Анонимен

преди 6 години

Тия до кога няма да ходят на работа и ще получават заплати. Това наглеене трябва да спре и ще се наложи народа да се изисипе на площада. Хората трябва да са по взискателни към тези които са сложили в креслата. Както са ги сложили, така трябва да ги извадят от там.