13

Анонимен

преди 6 години

До ЗахариевМоя дядо освен аспартам много обича и натриев цикламат.Баба ако не му принесе на обяд натриев цикламат за закуска стават разправии.

12

Анонимен

преди 6 години

До ЗахариевМоя дядо без аспартам не сяда на масата!На 92 е жив и здрав !

11

читател

преди 6 години

Преди почти 6 века бащата на фармакологията е казал:ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА.Всичко друго са кухи фрази.

10

Анонимен

преди 6 години

Поредната добре платена реклама! И не популярен, а натрапван ни подсладител.

9

Сандокан

преди 6 години

Ами пийте аспартам бе хора. На кой коткото му е акъла. То и ако пиеш антифриз в същите дози е вредно. Но в няколко капчици - какво толкова. Ми пийте антифриз, пийте аспартам, пийте каквото искате. Хапчета вземайте редовно, те също са полезни. Бе въобще - тъпчете се с химии колкото си щете. Ваш проблем. Важното е, че като умрете няма да имате никви грижи повече.

8

кики

преди 6 години

Платена публикация ?????май така му викаха

7

Захариев

преди 6 години

Дядо ми на времето аспартама го ядеше с лъжицата. А вашите?

6

Ако е...

преди 6 години

...полезен, то и лисицата щеше да го яде...и да си подслажда киселото грозде, ама не би..!

5

шматка

преди 6 години

Алчния професор който е правил опитите с Аспартам върху плъхове по късно си признава че щедро е бил финансиран от някаква асоциация на захаропроизводители. На плъховете са давани 2000 пъти по високо доза дневно .Ако човек приема примерно 2000 пъти повече сол дневно няма да изкара и седмица.

4

До 2-Анонимен

преди 6 години

Аз бях като теб и много се гордеех с това докато.............лошото идва само и изведнъж.Сега не ти пука защото се мислиш за безсмъртен,но открият ли ти рак,диабет ,язва или кръвно ще се смачкаш за нула време. Здравето е НАЙ-ВАЖНОТО,загубиш ли го всичко друго няма абсолютно никакво значение.Такива,,бабаити" като теб хленчат най-много в болницата или си ,,заминават" бързо,бързо. Както казват старите хора,,Не дърпай дявола за опашката" че ще те заведе в ада.Мисли пубере игрив.Ако можеш де.

3

Анонимен

преди 6 години

Колкото урана е полезен за човека , толкова и аспартама.Ако не ги ядеш/пиеш , всичк о ок.

2

Анонимен

преди 6 години

Авеее здрави ли искате ад умрете. Аз ям тлъсто, меса здраво, пуша по 1 кутия на ден, пия диетична, нормална и всякаква кола, отделно бира, уиски, сега в топлото се наливам с мента и мастика... и какво, пак ще изкарам повече от един веган или вегитарянец напримемр, обаче ще си изживея живота с кеф и без ограничения.

1

Анонимен

преди 6 години

Не, не е полезен.