7

Анонимен

преди 6 години

сега чак разбрах че досега в годините левски и цска са дърпали бг фудбола назад сега като няма маика партия закрилница и милиционери няма кои да им помогне на завалиите лека полека чрез лудогорец ботев и други отбори бг фудбола илиза от червеносиньото блато в калта останаха само двата сф. псевдогранда да се ритат като магарета както физически така и вербално

6

БЪЛГАРИН

преди 6 години

До АнонименДобре,че са Ботев и Лудогорец,да вдигнат малко коефициента та да могат сините догодина пак да се излагат...

5

Стига бе,

преди 6 години

ставате лягате все с Левски! Някога така наречените софийски грандове (смях) с всички сили и средства дърпаха талантите при тях за сметка на провинциалните отбори, наливаха се много пари, съдиите ги подпираха непрекъснато и за това се имаха за най-великите.Времената обаче се менят и който чужд отбор не ги е хванал, той не ги е бил!

4

vlady

преди 6 години

В момента Хайдук не превъзхожда сериозно Байтар като класа и двата отбора могат да се приемат за приблизително равностойни, миналите заслуги не правят силен отбор в момента. Ботев изигра много по-добре и двата мача - изгодно реми с гол на чужд терен и убедителна победа в домакинството, Левски изпусна глупаво точката в Сплит и след това на реванша имаше само 3-4 смислени атаки за целия мач, ако не бяха силните изяви на Митрев можеше да се стигне до разгромна загуба.

3

Анонимен

преди 6 години

може ли да се сравняват анонимниците от Байтар с най-успешния хърватски клуб? Няма нищо срамно да паднеш от Хайдук! А Ботев ще яде бой от Маритимо!

2

Анонимен

преди 6 години

дайте видео от зарята!

1

SA

преди 6 години

Още ли има хора,гледащи БГ футбол,бе?!!Неудачници и неразбиращи от футбол,хулигани!!