140

Боби

преди 6 години

До nikiРазбери че Рашките решават по различен начин проблемите сиИстория на Т-62Проблем да направиме нов ТАНК? Всички нови западни оръдия пробиват Т-55 на всички дистанции - Не можем да увеличим масата на танка мостовете в Европа няма да го издържат - Решение композитна броняТрябва ни ново оръдие 100 или 115мм гладкостволно да изберем? Второто защото има по-мощни снаряди срещу пехотаЕксри като нов двигател, хидро мех скоростна кутия и пр - НЕЕ само старите надеждни и евтини от Т-558000бр

139

niki

преди 6 години

До 133Руснаците нямат никакви технологии, нито военни, нито космически. За това си плащат на пропагандни медии да лъжат света, че имат такива технологии.

138

Боби

преди 6 години

До наблюдаващотдалеч 151Наблюдателю Ладата е Лицензен ФИАТ а после ги купиха ДжМ до колкото си спомням, Рено направи завода за двигатели на КАМАЗ, Курск кога потъна 90-години когато Русия беше разграден двор реално с убивана икономика.8 години не могат да направят кола за президента защото не правят кола реално а КОМПЛЕКС за ЗАЩИТА(на първо място), БЯГСТВО(ако може) и чак тогава са подобни неща като Лукс и външен вид. Това не се прави за един ден нито година.

137

kireza

преди 6 години

ВЕЧЕ СЕ Е ВЪОРЪЖИЛА....В СИРИЯ,С ПОМОЩА НА РОБОТ,ИЗТРЕБИХА БАНДИТИ И ОТКРИХА ПЪТЯ ЗА СИРИЙСКИТЕ ВОЙНИЦИ....В ЮТУБ ИМА КЛИП,ПОГЛЕДАЙТЕ ГО!

136

Аз

преди 6 години

Нормално е да се въоръжават.. логично е че суверенитет е невъзможен без армия

135

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен149и джинджипляктори за префундация за прещамповани гълъмбурняци. тия легенди от осемдесетте важат за диванните поцреоти. като се тегли чертата, ссср събра , досущ като кредитен милионер,всички активи на сив и на варшавския договор и остави останалите страни да се оправят- с вересиите и с наложената им върхушка от руски поклонници. за това , като завъди некой лев се случват мигове и аец - белене. въпроса с русия е не дали, а кога ще обърне точилото.

134

смрад

преди 6 години

абе тия като пият по един одеколон стават много силни на думи

133

Анонимен

преди 6 години

До Боби:))))))))))))))))))) Факт, руснаците нямат технологията да полагат тръбите в Черно Море. Иначе, ще правят роботи, ще пращат апарати до Юпитер и Марс ... опс, за последното се отказаха наскоро :))))Гроздето е кисело, а ?

132

Анонимен

преди 6 години

Ще пускат още замърсители на околната среда като Кузя :)))))

131

Анонимен

преди 6 години

А бе те един телевизор не могат да направят та.......Абсолютни глупости.

130

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

СЛАВА И АДМИРАЦИИ НА ЕДИНСТВЕНАТА ВЕЛИКА СИЛА НА ЗЕМЯТА РАССИЯ !!!ПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ МНОГО ,МНОГО ВЕЛИК НАРОД НЕПРЕОДОЛИМ ЗА САТАНИНСКИТЕ СИЛИ САЩ И НАТО.РАССИЯ ФОРЕВЪР НАШИ БРАТЯ И СЕСТРИ ,НАША КРЪВ И ПЛЪТ !!!

129

Анонимен

преди 6 години

руснаците имат един голям проблем робот не върви с въглища

128

Анонимен

преди 6 години

при тях винаги е ЩЕ ... те първо поне една нормална кола да направят

127

Блядистанци

преди 6 години

И след 200 години няма да могат да построят самолетоносач като Джералд Форд ....

126

Анонимен

преди 6 години

Възможно е! Те руснаците наскоро оптимизираха квадратното колело, като го направиха триъгълно - резултата е едно дрънкане по-малко на оборот. Като нищо и робот ще направят и да не забравят да му турят лика на путин, за да плаши западняците.

125

ашоле молодци

преди 6 години

кви роботи кви ракети те един телевизор не могат да направят иначе като им слушаш раздувките са най-най-най големите (въздухари)

124

Торбалан

преди 6 години

Що само краварите да гепят технологии?Знае се от Кого?

123

Така е

преди 6 години

Дано да не сме сред държавите със стратегическо значение за Русия , че лошо ни се пише.

122

пияни мечти

преди 6 години

голям майтап ще са роботите ами като им спрем уай-фая ще се изпотръшкат всичките

121

Анонимен

преди 6 години

Ако и рАботите са им като мАсквичите, ще се изтрепят самички.