12

Анонимен

преди 6 години

А за анонимните хора от провинцията, които всекидневно са подложени на откровен геноцид от цветните нищо не говорите. Всяко чудо за три дни. Имаше три дни траур в Бяла, говори се и сега родителите на Алекс да си остават с мъката. Бабата от Видин, която пребиха до смърт също. И още много много други хора. Докато държавата не започне да защитава хората все ще е така и по лошо ще става. Не може да си толерантен когато убиват детето и родителите ти.

11

Анонимен

преди 6 години

Това не са патриоти а са И.ДИОТИДеградирала прослойка, командвана и финансирана от русия и бившите репресивни служби на БКП!

10

Анонимен

преди 6 години

значи не знам турчин ли е,иракчан ли е, обаче не може така да се бие човек, който работи и помага на жена с дете.Тия безработни льольовци да ходят да се саморазправят с изнасилвачи и престъпници, пък да ги бият,колкото искат

9

Анонимен

преди 6 години

Мой приятел го оставиха сакат за цял живот в столичния квартал Христо Ботев! Минава си той с автомобила си през --- махалата и пибитнал на " човек" който ходи по улицата пред автомобила вместо по тротоара, и му са се нахвърлили изкарали от колата и бой докато му спукат далака. Изпочупили колата и го оставили да лежи в бесъзнание часове !

8

Анонимен

преди 6 години

".......Момчил Милчов, Джоно Младенов и Иво Тилков."ГАРАНТИРАМ ви че и тримата са от провинцията (родителите им мякат и ъкът" и живеят в крайни квартали "Люлин, Свобода и т.н."Няма нищо случайно.Едни неудачници пребили безпричинно друг неудачник.

7

Анонимен

преди 6 години

Как така са го пребили без причина ей така? Кьде е дьржава, защо утайките не са в затвора? *** си ***.

6

Анонимен

преди 6 години

Какво се възмущавате ? наказанието което дават съдиите за такива престъпления е масово условна присъда с изпитателен срок, мъмрене или глоба !!!!СЪДЕБНА РЕФОРМА. Вън недосегаемите мафиоти с тоги

5

Венету

преди 6 години

Когато банда страхливци самонарекли се скинари, видят ли че закона за тях не функционира те почват да пребиват беззащитни хора, тогава не само те а всеки почва да прави каквото си иска, демек като в африка!

4

До 3

преди 6 години

А какво общо има скинарството с патриотизма бе

3

Анонимен

преди 6 години

Българите сме фашисти, защото сме стахливци.Всичките патриотарски напъни, бръснати глави, "***-булгааааар", даже уличната агресия...всичко е от страх.Страхливци сме били винаги, и ще си останем.

2

Анонимен

преди 6 години

Не е грешка

1

Анонимен

преди 6 години

Колко души са яли бой от скинари в Бьлгария, но проблема е че тия които се гьзят ден и нощ на хитлер са деца на богати гюбелси гюринги хитлеристи!