28

Анонимен

преди 6 години

Франция е велика, 1500 години е доминирала Европа и е създала ЕС. Има най-силната армия и е постоянен член на Съвета за сигурност на ООН. Териториите на Френската Република се разпростиат върху 12 часови зони - тоест слънцето никога не залязва над Франция! Имат и ядрени ракети и са на трето място по ядрен арсенал.. освен това са освободили Америка. Велики! Американците трябва много да ги слушат!

27

ВЕСО

преди 6 години

ЗА ЛЪЖЦИТЕ ПРЕГРАДИ НЯМА. СЕГА ПЪК ОНЕВИНЯВАТ ХИТЛЕР С ТОВА ,ЧЕ БИЛО СТУДЕНО В РУСИЯ. АМИ ,НАЛИ БЕШЕ ГОЛЯМ СТРАТЕГ - КАКЪВ *** ТЪРСИ ТАМ В НАЙ СВИРЕПОТО ВРЕМЕ.ИСТИНАТА Е ДРУГА И ЦЕЛИЯ ПРОГРЕСИВЕН СВЯТ Я ЗНАЕ. РУСКИЯТ ЧОВЕК И СТАЛИН СА ПРИЧИНАТА ЗА НАДРИСКВАНЕТО НА НАПОЛЕОН И ХИТЛЕР В РУСИЯ. НЯМА КАКВО ДА СЕ ОПИТВАТ СЪВРЕМЕННИТЕ "ДЕМОКРАТИ" ДА ЛЪЖАТ ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ/ДАЖЕ И ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ДЕЦАТА ЗНАЯТ ИСТИНАТА/.

26

цун кай го

преди 6 години

До :Д ами Китайците пич те вече сериозно са ги налазили отърване няма

25

преди 6 години

До Анонимен "Неслучайно няма магистрали в Сибир и всичко тъне в кал - *** ги завладей, .....""Верно ли, то мизерията е всъщност стратегически ход :ДДД

24

Анонимен

преди 6 години

Когато човек прочете интервюто на Тръмп, веднага лъсва ограничения кръгозор, ограничения набор от думи, въобще силно ограничените умствени възможности на интервюирания. Бог да пази Америка и света!

23

Анонимен

преди 6 години

Питам се, какъв ще е този "корав мъж" , който обича да държи друг мъж за ръка. Такова поведене е присъщо за децата или за ге. двойките. Или се лъжа?

22

Анонимен

преди 6 години

Бе тоз Макрончо бе !. Нещо е съмнителен ...

21

Анонимен

преди 6 години

Ако не си се съобразил с климата, кой тогава е глупавия?

20

Анонимен

преди 6 години

Абе и тук съм виждал мъжеподобни да се държат за ръка.Текстът е много объркан, но все пак става ясно, че Белият брат с оранжевите коси е пределно семпъл и непросветен и не знае, че Наполеон, преди да погуби Великата армия, беше изгубил цяла една армия в Египет, където температурите са +40 градуса. Или пък Тръмпи е много умен и съсипва климата на Земята, за да победи тези лоши руснаци. Които са се били с Наполеоне Буонапарте при същите градуси...

19

чъки

преди 6 години

Макрон е пич.Тръмп е ***.Путин предаде Европа и тръгна да се моли на американците и да защитават мюсулманските диктатори.Тежки времена за Европа-кравари,пияни руснаци и подмолни китайци,и страхливи англичани.Всички искат да я разкъсат,но Европа винаги е била култ,история,леганда.Преживяла е две световни войни,ударжала е варвари,мюсулмани,кравари,***,монголци,перси и кви ли още не.Владеела е цял свят.Малка Европа винаги е била гигант и така ще бъде.

18

:)

преди 6 години

Trump sr bazika s frenskiq maj.

17

Анонимен

преди 6 години

Тръмп откровен: Макрон обича да ме държи за ръка...ха ха ха ... е то на друго място как да те фане, като няма да може да го намери...

16

Е хайде..

преди 6 години

Ако не беше твърдия и непреклонен характер на руснака и най-студената зима не може да му помогне. Русия винаги побеждава и ще побеждава защото има патриотичен народ, за който родина е понятие със съдържание, а не просто една дума.

15

нищо лошо

преди 6 години

и потупване по рамото е добре голема работа са това мъжете страшни са особено некои

14

аплодисменти

преди 6 години

при цялата врява добро представяне

13

добре беше всичко

преди 6 години

на ниво красиво дипломатично уважително хареса ми

12

гертруда

преди 6 години

Доналд Дък ще задмине по тъ пи зми и сем. Буш :)

11

добре беше всичко

преди 6 години

останах с друго впечатление

10

БГ

преди 6 години

То е въпрос на гледна точка. Едно смятат, че Русия е била "спасявана от климата". А руснаците по-скоро смятат климата за тайно стратегическо оръжие. Неслучайно няма магистрали в Сибир и всичко тъне в кал - *** ги завладей, ако можеш да си придвижиш техниката. Някой ако рече да каже "ами със самолети" - ще му препоръчам да сметне 50хил войска с колко самолета ще докара и колко трудно се целят транспортни самолети. На 3-тия свален ще спре прехвърлянето по въздуха, а по земя не става както знаем.

9

Анонимен

преди 6 години

Това вече е мъжка приказка. Буахахаха.