8

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно грешна констатация.На първо място и най-меркантилни са жените "телец".Няма зодиякоято да обича повече парите и с удоволствие да ги харчи.Но чуждите пари,не своите.

7

Анонимен

преди 6 години

Пак някой е бил посетен от корабът-майка и взел, че написал класация на използвачките, пък някои от тях даже се радват...Как ги вярвате тези глупости?Освен ако и вас са ви посетили от същия кораб...

6

Съществуваща

преди 6 години

Истински може да бъде някой за някого.Претенциите за универсалност навеждат на мисли, които, вероятно, едва ли са Ви минавали през главата с която мислите.Цялата работа в подробностите и нюансите, за който може да ги усети и реагира.За всеки си има превозно средство, но понякога се случва да се обърка влака.

5

ИСТИНСКИ

преди 6 години

Лъжете се като вярвате на ПЪЛНИ глупости. Истина е че астрологията е заблуда, напразна и отнемаща, а не даваща..

4

Анонимен

преди 6 години

Много точно казано - правилните подаръци! Във всяко отношение. Иначе излиза, че подаряващия/подаряващата не си прави труда да ни опознае, или ползва клишета, или не е ангажиран/а с нас "достатъчно и правилно".Цената има или няма значение зависи от обстоятелствата.Който не схваща нюансите на горенаписаното да избягва да ухажва Везни

3

Анонимен

преди 6 години

Сега ако от Днес бг кажете и как сте стигнали до тези изводи евала ви правя. Ама не можете защото си ги смучете от големия пръст тези статии и разни шматки ви се връзват.

2

Анонимен

преди 6 години

Хахахахаа, това за лъва е още по - вярно..... моля ви се! Какво да се прави, като сме такива ценителки на лукса и красотата ?! Lol Все пак обаче на първо място са любовта и чувствата. Скорпионката обаче няма равна в стремежа си да се обгражда със скъпи вещи и богати познати и наистина го постига. Имам приятелка скорпи и за нея аз съм идеалистка Хаха. Рибите не са чак толкова меркантилни.

1

Анонимен

преди 6 години

Ахахахаха, това за рак е вярно, въпреки че само асцендентът ми е рак. :)