42

ПЕНЧО

преди 6 години

До ?!?: КАТО ДОКАРАТ ВАСИЛЕВ /ПЕПЕЛ МИ НА УСТАТА/ В БЪЛГАРИЯ ,ЗАПОЧНЕ ИСТИНСКО ДЕЛО И ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ ЩО НАРОД ОТ ПРАВИТЕЛСТВА ,ПАРЛАМЕНТИ И КАКВИ ЛИ НЕ ХУБАВЦИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА МЕГДАНА.ДА , АМА НЕ -КАКТО КАЗВАШЕ ЕДИН ИЗТЪКНАТ "ДЕМОКРАТ". НИКОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ИСКА ЗАВРЪЩАНЕТО И СЪДЕНЕТО НА ВАСИЛЕВ. ЗАЩОТО . О . О .-ЩЕ СЕ ПРОСТЯТ И С ВЛАС И С МИЛИОНИ И КАКВО ЛИ НЕ.

41

American dreams

преди 6 години

Бушоните са на дръвника Пари и Активи продължават да се връткат!Нищо се Не връща отникъде!Така се получава,че Българите са със сметки по Африка и Азияотрочетата са по Лондон и Швейцария да се изучът а Имоти ,Яхти,Самолети и какво ли още Не по цял свят..... И се конкурират с Руските олигарси и Петролните Шейхове!Живота продължава!Водата е студена....Оградата е 4-ри редова,а НДК ще поотлежи,ще позаглъхне и ще Мине и То!Вива ла Бойко Вива Милиардери с по 3 000 000 под дюшеци из Бистрица

40

фон дьо

преди 6 години

Хайде стига с това КТБ!!! Втръсна ми всеки ден да слушам КТБ това КТБ онова!!! Толкова време не ви омръзна да дъвчете тази дъвка! Имало пари сега няма. Край по въпроса. Който глътна вода да започва да събира пак. И аз минах по това но живота не свършва с КТБ!!

39

Дон

преди 6 години

До Вуйчо Да,така се отговаря на главния въпрос,ама повечето"бизнесмени"не ги интересува,защото знаят,че няма народ, а ***.ххххххНа всички крадци им казват бизнесмени

38

Хехеее

преди 6 години

Какви имена искате бе хора?Само ако са от "етноса"както ги наричате щеше да има имена ,.интервюта снимки рокерски и други протести..а в този случай няма проблеми..няма протест няма имена всичко е на ред ...тъпо клошарско,карунарско племе,РОБИ!

37

Ей

преди 6 години

А къде са били многобройните и скъпи служители на службите когато са изнасяни парите!?некадърни и не работещи но все пари искат....

36

?!?

преди 6 години

Срам ме е от прокуратурата и следствието! Няма отговори къде са парите, няма имена макар и кухи фирми имена на собственици?!? Няма обвиняеми длъжностни лица: заклети одитори, от комисията за финансов надзор, не се разследва покровителство на длъжностни лица в финансови и правозащитни структури. Обвинението не е ясно и конкретно, за сметка на това е обемно и невъзможно за доказване - срам!

35

Анонимен

преди 6 години

тоя Василев е бил като дедо Коледа баси меча честно ако го пипнеш само и оп ... ставаш дебел

34

Анонимен

преди 6 години

Ако някой вярва на плешивия пумпал на снимката значи е КРЪГЪЛ ***-ОТ!

33

Жиб.

преди 6 години

Каква корупция- това е пореден транш на червените Луканови куфарчета,щото някои от първите ползуватели били поизчерпали авоарите и сега трябвало да им бъдат позахранени. Не се чудете- без румънски сценарий ще бъде така и занапред.

32

маке

преди 6 години

представете си само идва цветанчо в съда и адвоката казва на съда ами требе да се запознаем с обвинението и кат падне едно четене 15-20 годин дали ке му стигнат хи хи хи

31

маке

преди 6 години

ееееееее признавам си ама не съм зел ного само 2-300 милиона

30

Анонимен

преди 6 години

До Вуйчо Вуйчо,20 млн $ тежат към 200 кг.Какви са тези куфарЧЕТА по 200 кг всяко/

29

Анонимен

преди 6 години

Българите щели да се върнат обратно в България!Ами те се връщат всяка година и емигрират обратно.

28

ет водопроводчик

преди 6 години

Всичките тези наречени дружества,, агенции, са си КРАДЛИВИ КОЛЕКТИВИ С ЦЕННОСТИ И МЕТОДИ ОТ СОЦИАЛИЗМА.ИМА за крадене и в земеделската земя. НЕ Е ОТ ЕВРОПА

27

Ваньо кажи си

преди 6 години

Ванка,Гешев,ще ти повярвам ако кажеш кой е взел тези пликове,торбички и чували!!! Всичко друго е въздух под налягане/демек балон/ . Вдигане на пушилка. А ние ти плащаме много,много голяма заплата да казваш истината!

26

ет земеделец

преди 6 години

освен КТБ друга такава финансова измама се прави от купилите цесиите на длъжниците към банки оператори. Така например без да бъда уведомен за незакрита карта от 8лв.СУЛТАНКА ОТ ФИРМА ЗА КРЕДИТИ МИ ИЗПЛАЩА КЪМ ПОЩЕНСКА БАНКА /закрит служебно от банката/ ОСТАТЪКА ОТ 8ЛВ.!!!! И мен ме подвежда. Султанка със салтанати и докато се усета платих 688лв.Никога БНБ и Султанка ще ми ти върнат откраднатото..

25

Mindreader

преди 6 години

Осъдителни присъди няма да има,помнете ми думата!

24

Idealist

преди 6 години

Нищо няма да стане с тези 12 000 страници. 99 % от т.н. доказателства ще се окажат неприемливи даже от нашия съд. Виновни ще се окажат: някоя мизерна касиерка, някой охранител или накой, който вече се е преселил в отвъдното. Никой няма да пострада от онези, които натъпкаха банката с държавни пари, правиха цесии, пушиха пури с Цветан Василев и накрая му взеха всико.. Да живее Пеевски!

23

Анонимен

преди 6 години

А вярвате ли, че това е единствената банка, в която се е крало? Някой от тогава насам да е чул БНБ да е направило ревизия или забележка на някоя банка? Наистина ли всички останали са толкова идеални?