72

Анонимен

преди 6 години

Народа ни е глуппав, това обяснява състоянието на обществото и държавата ни.Дуржавата е пряко следствие от нивото на народа."*** народ- слаба държава"

71

До: 64

преди 6 години

Абсолютно си прав. Това е дете във втори клас. Най-вероятно вече е с телефон за 1000 лева и таблет за още толкова, но трябва да го разглеждаме като бебе. Истината сигурно е някъде по средата, както обикновено. Не мога да си представя да съм на 8 години, някакви хора да закачат 5 минути колата, за да я вдигнат и аз да седя вътре без да се обадя.

70

Анонимен

преди 6 години

Другият път пак така да паркира и пак да остави детето само. Служителите с паяка не са виновни за безотговорното родителство.

69

Анонимен

преди 6 години

До 74Ганьо Балкански би бил горд с теб

68

Анонимен

преди 6 години

Всеки казва, че турците са били най - голямото зло в историята на страната ни, с 5 вековното робство, но най - големият враг за българите си остават.... .... самите българи. То иначе и нямаше да го допуснем това робство толкова дълго!. Морал и ценности й липсват на тази нация, не закони! Ето това се случва, когато неморални хора тръгват да изпълняват сляпо закони. Ако ще изпълняваш закони, застрашавайки нечий живот, по - добре се застреляй!

67

Анонимен

преди 6 години

Мила родна картинка... Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

66

...

преди 6 години

Време е бащата на момиченцето да спре да полива градината с масло, поне за малко, и да намери тези служители. Все пак те са си заслужили огромна благодарност.

65

Анонимен

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВОфффффф от такива аборигени като теб, които всичко решават с бой и стрелба, затова сме клоаката на Европа. Дайте да няма ред нито на паркиране, нито на опашките в магазините, нито на нищо. Ей така като племе да си викаме "УА-ДУА" и който както може да се оправя. И стига с тези лицемерни промивания за "бедния, болен народ". И ти сигурно си с телефон за 1000 лева и 3 телевизора у вас - те такива най-много скимтят. Бедните хора обикновено са смирени, а не агресивни като тебе.

64

Добре де

преди 6 години

Абе има нещо гнило, както обикновено. Колкото и да са примитивни тези от паяците, няма как да не видят дете в колата. Ако са били затъмнени стъклата пък ми е много интересно вие как бихте видели каквото и да било. Това е дете на 8 години все пак, не е бебе. То също е могло да реагира докато закачат колата. Кола не се вдига за 20 секунди. Като си спирал на спирката и са ти тъмни стъклата, ще си водиш детето с теб.

63

bzzzzz

преди 6 години

Е гати алчните ***

62

Анонимен

преди 6 години

"Как майката е оставила детето без надзор" - аз но 8 години си палех сам котлона, топлех си обяда, берях зеленчуци от градината и си правех салатата. Ходех до другия край на града без какъвто и да е проблем. Миех чиниите. Пусках прахосмукачката. Така че това че майка е оставила да 10 мин дете на 8 години в кола не е никакъв проблем. Толкова ли са ви промили мозъците че се отнаяте с 8 годишни, все едно са 4-годишни с умствени проблеми? Ако възпитавате децата като и.диоти като пораснат ще са и.дио

61

Анонимен

преди 6 години

С един добър адвокат и това може да се изкара като живо отвличане на дете.

60

Анонимен

преди 6 години

Родителите недоумявали как служителите не разбрали за детето в колата...Така,както цяла БГ не разбира как може 27 г пълни *** да ни управляват!Според тези *** в БГ всички ще стоят без пенсии и заплати,ако всичко- производство и услуги -се автоматизират и роботизират.Светът ще е препълнен със стоки и удобства- но няма да има кой да купува-няма данъкоплатци,няма бирници!Ясно ли е защо мястото на икономистите,финансистите и юристите е в средата на реката- по "Андрешко" на Елин Пелин?

59

Анонимен

преди 6 години

Не стига че спира неправилно , зарязва си детето в колата и после се чуди защо и вдигали колата... не става да си спираш където искаш ...за мен майката си е виновна....... момчетата от паяка няма как да знаят ,дали някоя "майка" няма да си зареже детето в колата ,паркирала неправилно и да ходи по магазините......

58

Тодор

преди 6 години

В случая всички са ***.

57

До ,,Баце"

преди 6 години

Баце ,няма да е лошо да се повъзпиташ.Такъв ти е речника или просто си пропуснал първите седем.

56

Невъзмутен

преди 6 години

Ако спазваме правилници и закони такива случаи ще са редки. Но това паркипане и спиране кой където свари води до това. Нека пак спре на автобусна спирка/редовна практика/и пак ще припада тази майка. И лафа,,аз само за пет -десет минути" не важи по ЦЯЛ СВЯТ.Извън България спазваме от страх,но у нас караме по ци..пардон ромската система.Ако направиш забележка следва,,Къф ти е проблема бе?"Ежедневие.Държавата това сме ние.Псуваме,възмущаваме се и ругаем себе си.А кои са овците 54 ?????

55

Баце

преди 6 години

Един познат паркира на тротоара защото така е указано на знака. Паяка го вдига защото левите колела малко излизали от тротоара. Ушаците гледат само как да се нагушат, сигурно в слабите дни прибират по 100 кинта на калпак.

54

nina

преди 6 години

Хора,не оставяйте малките деца сами в колите,10,15 20 мин-има педофили,има трафик на деца..

53

don

преди 6 години

От снимката всичко се разбира-на умряло куче, нож.Я да беше тазигодишен мерцедес с еднакви цифри на рег.номер,щеше да се почешат по вратовете и.... търсене на друга барака.Всички са такива ***-цял народ подлизурковци