6

Българка

преди 6 години

Ами във западното общество ролите в семейството са поделени, а в България от жената се очаква да работи, да вади пари и като се прибере в къщи - цялата домакинска работа основно пак върху нея. Така, че британските учени да пробват да релаксират тук, където работното време не е нормирано, заплатата - няма да коментирам и да се пробват да живеят с българин, който е научен, че домакинстването е отговорност, привилегия и удоволствие за жената.

5

водач на МПС

преди 6 години

Е, аз затова съм купил миялна машина още преди повече от 10 години, за да има мир в семейството и у дома!

4

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателство, че не съм британка. Ще убия някого ако след тежък ден, вместо да релаксирам сред природата, трябва да се занимавам с домакинстване. Ама щом тях ги успокоява...

3

водач на МПС

преди 6 години

Верно е твърдението ! Аз съм го изпробвал и съм стигнал до същите заключения! Домакинската работа вкъщи спомага за преодоляването на стреса.

2

Анонимен

преди 6 години

Мдаааа, сигурно. Чак сега разбрах защо българските жени били толкова щастливи и усмихнати. А то било защото след 9-10 часа на работа после прекарвали и още няколко в чистене, готвене, пране и обслужване на съпруга. Не знам кой точно им плаща на британските учени за да правят такива "велики" открития, ама е факт, че като прочета, че нещо си е еди-как-си според "британските учени" и ме напушва смях.

1

Анонимен

преди 6 години

Наистина е така. Готвенето също. А, и пазаруването по магазините. :)))