51

Аненербе

преди 4 месеца

Четейки коментарите все повече се убеждавам колко е прав Едуард Стърнс в очерка си за нас българите...

50

Щирлиц

преди 6 години

Хитлер,Митлер,но делото му го продължава ЕС,на пръв поглед с мирни средства.

49

неблагодарници

преди 6 години

До KONSTANTINOWЖалкото е, че националните предатели вършат най-много работа на нашите генерали!

48

безумие

преди 6 години

За какво и бяханужни на Европа двете световни войни освен да бъде затрита!

47

съдба човешка

преди 6 години

До Анонимен49 неуспешни опити за атентат!!!! Не е ли това СЪДБА??? Хитлер не е луд!Един луд не може да разтърси света! Тежко зажертвите!

46

Анонимен

преди 6 години

Хитлер оцелява заради дървената маса. Прочетете. Дървото е най-добрият и устойчив материал. Ако беше в наше време, всички щяха да са се опушили и отпътували на оня свят от топящите се пластмаси.

45

Промити мозъци

преди 6 години

Алчността на европейците ги затрива като етнос. Само в битката при Вердьон в I Св. Война загива елита от млади хора на Франция, да не говорим за безсмислените касапници в двете световни войни, които на практика обезкръвяват БЯЛА Европа. Освен, че САЩ стават хегемон след 1945, Европа която се би зверски близо 40 години за ресурсите от колониите... на практика губи всички колонии. И най-важното --- именно след 1945 в ЕВропа идват пълчищата от черни и мюсюлмани.Ето това е Хитлер, промити мозъци!!!

44

Анонимен

преди 6 години

"Само че в училище все още се научава твърде малко за германската съпротива""Още не сме изпълнили дълга си" - е, то според едни дълг се изпълнява с лозунги, а според други с дела.

43

Анонимен

преди 6 години

За мен и двете световни войни са абсолютно ***!И никой не може да ме убеди в противното!Те са ужасни за населението,икономиката,разрухата,българския златен лев,пълна трагедия и загуба на човешки ресурс,икономическата и научната мощ на Европа като цяло и т.н.

42

Анонимен

преди 6 години

До шматкаГрешиш.Хитлер си въвежда собствена парична система,необвързана с банките,той вкарва банкерите в затвора.

41

Анонимен

преди 6 години

Евреийските фамилии сасипаха Германия и с влогове в комунистите се.опитаха да я убият тотално.Хитлер е спонсориран от същите но той си живее до старини в Аржентина.От 4 милиона в Аушвиц жертвите са 1.5 в момента."(***)Ела и виж" в Аушвиц както е и озаглавен един филм и всяка година се бълват поне по два бисера от евреилууд в ю ес ей.Всичко се контролира от тия не от днес а от преди Наполеон.:)

40

шматка

преди 6 години

До 70Първата фаза както казваш е стоварила върху и без това изнасилена Германия огромни дългове(кредити).Най вероятно хахото е взел тези пари с ясното съзнание че няма да ги връща.

39

Анонимен

преди 6 години

Първата фаза,когато Хитлер въвежда ред,парична система,социални дейности и т.н. в страната си,може да се каже,че е успешна,но след започване на войните се ..и.р.а. и се вижда,че този човек не е пълноценен,бил е болен,суеверен,недалновиден,зависим,страхливец,с комплекси към жените и т.н.Да не говорим и за варварствата,но той лично не е отивал в рискованите зони,а иначе не се посвенява да изпраща деца да воюват на фронта.За мен той е разрушител,защото Европа пада на дъното,вследствие на лудостт

38

шматка

преди 6 години

Глупости пишеш.Психаря не е имал никакъв шанс дарспечели войната.Германия не е разполагала с никакви ресурси .Не е можел да обезпечи тази война и с хора.Де факто стратегическите победи на Германия са до '41г.От там нататък е имало отлагане на капитулацията

37

Неутрален

преди 6 години

И той, и Сталин са само кукли на конци. Четете историята, и разберете кои имат полза от една война между двете страни в онова време, и тогава правете коментари

36

БЯЛ ВЪЛК

преди 6 години

Аз може да съм бял националист, но Хитлер не ме интересува, той е бил против славяните, окупирал е скандинавски държави и убивал бели хора, сключвал е сделки с мю(юлманите, неговия режим НЕ може да се нарече бял национализъм. И сега в нашето време белите националисти го възхваляват, но това не е правилно.

35

Анонимен

преди 6 години

До: 64На първо място нямаше да започва световна война.Подмамил е такива политици като Чембърлейн със искания за справедливо възмездие за Германия и териториални компенсации... само че не се е спрял дотам!

34

Калин Савидж

преди 6 години

Проблема на Хитлeр е бил в това, че е бил избиващ комплекси психар, който не е слушал и изпълнявал това, което са му говорели генералите от Вермахта! Ако ги беше слушал, никога нямаше да загуби войната!

33

Анонимен

преди 6 години

Техническата революция тръгва от Германия.И от там към останалите държави.Дори учените или техническата документация се прибират от противниците им след войната. Хитлер е невеж и кръгъл ***,защото немската нация е държала в ръцете си цялата наука и не е имала нужда от тази война,която разрушава не само Германия,но и цяла Европа!Да не говорим и за милионите невинни жертви,най-вече от бялата раса,която раса той уж е искал да запази.Освен това е бил суеверен,вярващ в някакви отвлечени спиритуалн

32

До 60:

преди 6 години

Точно кукуто Хитлер е бил манипулиран от Уол Стийт и Англия да започне война със СССР. Как мислиш, че един алкохолик по кръчмите ще намери средства и да участва и спечели изборите в Германия, неговата партия не е имала дори вестник, а изведнъж намират пари за униформи за цяла армия. Търсете в Гугъл снимки на Прескот Буш и Хитлер, където дядото/бащата на двамата президенти Дж. Буш идва в Германия да финансира нацистите и Хитлер. Хитлер е бил наркоман под редовно опиянение с амфетамини - факт.