137

ники

преди 6 години

Газ пикаят мутрите, че ще дойдат истинските инвеститори и вече няма да са монополисти, защото хората ще могат да продадат земята си на истинската им цена, не тази, която управляващите налагат като монопол с подставени лица.

136

Анонимен

преди 6 години

Изглежда половината коментиращи смятат, че злите и глупави чужденци ще изкупят цялата земя и ще оставят да пустее. Щото нали, те искат да прецакат българите така привързани към земята си че я продават на секундата.

135

Анонимен

преди 6 години

Значи няма проблем българи да си купуват ниви в Гърция, обратното не може, а ?

134

Анонимен

преди 6 години

Удари часът за започване на подготовката за излизане на Чехия от ЕС. Това каза бившият чешки президент Вацлав Клаус по повод решението на Европейската комисия /ЕК/ да задейства наказателна процедурата срещу Унгария, Полша и Чехия заради отказа им да приемат мигранти по квотите на ЕС, предадоха световните информационни агенции.Категорично и принципно протестираме срещу решението на ЕС. Протестираме заради натиска и желанието да ни принудят да бъдем послушни, каза бившият държавен глава. Според него случващото е в нарушение на европейското законодателство и това показва какв

133

extremist

преди 6 години

"падането на забраната би било заплаха за националната сигурност ....От партията на Карадъйъ обясниха, че свободното движение на капитали е записано в договора ни с ЕС и няма как да не се съобразим с това" - 1).ТОВА Е ПУБЛИЧНО САМОПРИЗНАНИЕ ПРИЗНАНИЕ ЧЕ ДПС Е ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ 2). "СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ" НА ЗЕМЯ НЕ Е "ЗАПИСАНО" В ....3). "ДОГОВОРА НИ" - АЗ НЕ СЪМ ПОДПИСВАЛ ТАКЪВ ДОГОВОР, И НЯМА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМ С ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕВРЕЙСКАТА КЛИКА КОЯТО КИТАЙ ЩЕ ПРЕМАЖЕ ДО КЪМ 100г.

132

Баце

преди 6 години

Абе аланкоолу с 1млн евраки на 100хил човек банкет ще направите.

131

Анонимен

преди 6 години

Прави ли ви впечатление кои са единствените, които искат да може свободно да се продава БЪЛГАРСКА земя на чужденци? Ще ви подскажа: една етническа, противоконституционна партия. Няма да споменавам коя ;)Както и във всеки подобен случай, засягащ националния интерес, въпросната клика работи срещу него.

130

Анонимен

преди 6 години

да дойде някой в къщи и да ми наложи глолба че не искам да му продавм двора си.?ще го посрещнат ли две цеви?да пробва.

129

дядомраз

преди 6 години

А бе хора! След като земята е на дедите ви защо я продавате изобщо? Толкова ли я закъсахте? Това не го разбирам. Имате късче от тази планета орана и напоена с потта на дедите ви,как може да не го завещаете на децата си? И на българи да се продаде пак е грях и дедите ви ще се обърнат в гроба!!! А тези 1 милион евро да ги платят земеделците,понеже те рипат срещу чужденците.

128

Анонимен

преди 6 години

Вие си опазете и водата,учете се от другите!Някои държави преди да попишат разни CETA,TTIP и други подобни,си направиха договори,че водата им е неприкосновена и тяхна,държавна собственост,че друг няма право над нея.

127

ognyanz

преди 6 години

До "Анонимен-Боян Расате": вие нещо сменихте темата. Я погледнете какво пише в заглавието на статията.

126

Анонимен

преди 6 години

Който иска,може да ползва земята под аренда - за 5 или 10 години,но без право да я изкупува!Какъв е проблема да я ползва под аренда?Освен ако не иска да се съобразява със законите в държавата и да си прави каквото иска.

125

Анонимен

преди 6 години

Който иска,може да ползва земята под аренда - за 5 или 10 години,но без право да я изкупува!Какъв е проблема да я ползва под аренда?Освен ако не иска да се съобразява със законите в държавата и да си прави каквото иска.

124

ognyanz

преди 6 години

До "Джедай Мастър": ЕС налага глоба за това, ако не се продава земя на чужденци, независимо дали са граждани на държава от Европейския съюз или не - в това е проблема за нас. Разликата в жизнения стандарт ще даде възможност на разни оч'аршафени инвеститори на изкупят цялата ни обработваема земя (стига да поискат). А после какво следва?

123

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

ЗА ЗЕМЯ КОЯТО Е ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ ,СЪГЛАСЕН СЪМ ,ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАДЪЛЖАВА ДЪРЖАВАТА ДА ПРОДАВА ЗЕМЯТА ,ЕДИНСТВЕНО ОТ ЕС МОЖЕ ДА Й НАЛОЖАТ ГЛОБА ,АКО ЗЕМЯТА НЕ СЕ ОБРАБОТВА ,А БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧАВА МИЛИАРДИ ФОНДОВЕ ОТ ЕС ЗА ДА ОБРАБОТВА ЗЕМЯТА ! НО ЗЕМЯТА АКО Е ЧАСТНА ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАНИ НА СОБСТВЕНИКА ДА Я ПРОДАВА ДОРИ НА ЧУЖДЕНЕЦ ! АЗ СМЯТАМ НЕ ДА ПРОДАВАМ ,А ДА ДАРЯ КЪЩА С ГОЛЯМ ДВОР НА ТУРСКА ФОНДАЦИЯ КОЯТО ЩЕ ИЗГРАДИ ТАМ ТУРСКО УЧИЛИЩЕ ,НО БЕЗ ДА СЕ ИЗУЧАВА РЕЛИГИЯ !

122

Анонимен

преди 6 години

Северна Америка - не само са замърсени води,земи,изтровени животни,но и съдят обикновените земеделци и хора за патент.Защото големите химически компании си патентоват ГМО продуктите и когато вятърът отвее полените и се смесят с нормалната растителност,фирмата съди хората в чиито земи е станало заразяването за "патент".Те патентоват ЖИВОТ,могат да притежават дори животни и хора само с този "патент",ако е попаднал в растенията,животните,хората тяхната ГМО продукция.

121

Анонимен

преди 6 години

Изобщо, като започнат да нахлуват едни гадни фирми - и да тровят наред.Ако искаха, вече щяха да са тук - и да тровят.Ама не става, защото все пак сме някъде из Европа.Елементарни разсъждения - колкото да се хаби клавиатурата.

120

Анонимен

преди 6 години

Моля покажете ми този, който продава на чужденци за жълти стотинки - да се направя на чужденец и да пазарувам, да пазарувам!

119

Анонимен

преди 6 години

И от Африка ще ви дам пример - навлиза фирма от една европейска държава(няма да споменавам коя),да отглежда цветя за Европа на по-ниски цени и отравя реката на местните племена с химикали,няма риба,няма живот,а населението се разболява.Същото е и с плантациите там,ккъдето африканците работят с химикали и отрови.Едрите земеделци не ги интересуват местните проблеми,защото те не живеят в Африка.

118

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 124 Я стига с това окрупняване.Едно време дядо ми с 250 дк.земя е отгледал 6 деца.Две с висше образование и 4 със средно.Единия стигна до ректор на технически университет. 9Х ни управи завинаги. А сега: Олеле...!