27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Изобщо Меркел не е невинна. Тя е в основата, лицемерна предателка на страната си и на Европа, в изпълнение на нарежданията на черните гарвани на света. Херостратова слава. Тя изпълнява страшната доктрина за глобализиране на световното население, за унищожаване на индивидуалността, за ливидиране на различността, която движи развитието. И да направят от хората автомати със заменимо съзнание, безмисловни изпълнители на чужда воля..

26

Адам Смит

преди 6 години

До ПиночетТатарлон, то и Ле Пен щеше да печели във Франция и Вилдерс да взима 50 депутата в Холандия ама какво стана?

25

Анонимен

преди 6 години

Е, браво на германците, нема що. Халал да им е. Още може. още...

24

Анонимен

преди 6 години

абе тя и килъри беше сигурна, ама ко стана...

23

Й.СТАЛИН

преди 6 години

"Не е важно кой гласува,важно е кой брои бюлетините!"

22

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо хвърляте цялата вина върху Меркел,като тя беше просто участник,като много други?

21

Анонимен

преди 6 години

няма недостижими, всеки ще си получи заслуженото рано или късно.

20

Ирина Дочева

преди 6 години

Крайно време е г-жа Меркел да абдикира. Нейната партия ХДС трябва да изтрие буквата "Х" от акронима си, защото няма нищо християнско в тази партия.Жалкото е, че гласът на разума рядко надделява над навика на германците да избират години наред една и съща партия. Побеждава винаги по-силният, а тя е слуга на силните.

19

ФХ

преди 6 години

Много ми е смешен Бай ***, дето много разбира и дава акъл на Европа, но собствената си *** не може да оправи.

18

ADOLF HANS

преди 6 години

GERMANISTAN,DJAMIATA,ZABULENITE KADANI,MAGARETA VMESTO BMW.....USPEH NA MERKUL.

17

Някой

преди 6 години

До Анонимен23Много сте прав(а). И аз ми хрумна веднага случаят в САЩ, където уж Хилъри нямаше шанс да загуби изборите, но накрая вечерта яде саксофон по главата.

16

Анонимен

преди 6 години

Така говореха и за Хилъри Клинтън. И какво стана, чудо ли беше?

15

Яница

преди 6 години

Все повече хора, живеят в тежки материални условия, или иначе каэано, не могат да эадоволят елементарни битови потребности!!! Хора живеещи в НЕДОИМЪК, и да си поэволят да се ХРАНЯТ РЕДОВНО!!! Европа, се напълни умишлено с други видове хора главореэи - антихора!!! Това е мотото на НЕОЛИБЕРАЛНАТА ГЛОБАЛНА ОЛИГАРХИЯ и партията на фрау МЕРКЕЛ!!!

14

Анонимен

преди 6 години

ТЪЙ КАТО ГЕРМАНИЯ УПРАВЛЯВА ЦЕЛИЯ ЕС!! И АКО ТОВА БАБЕНЦЕ ОСТАНЕ !!!ЯВНО ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА!!! СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА УЧИМ АРАБСКИ ТАКА СЕ ОЧЕРТАВАТ НЕЩАТА

13

Българина

преди 6 години

Ако не стане чудо, германия е най новия халифат на тази планета, няма лошо, но нека да не канят останалите 26 държави в него с шмайзер в тила..

12

SS

преди 6 години

Германците са превърнати в марионетки и слуги на краварите а арабите и амуджите ще ги претопят

11

Анонимен

преди 6 години

германците са със супер промити мозъци вече.няма спасение,освен ако не си издигнат германец за канцлер.

10

Шаран-БГ

преди 6 години

Има си хас, да е достижима? Като има толкова"здраво рамо" от янките, кой ще я достигне?Същата история е била и между 1923 и 1933 год. И вече след това съвсем е хвръкнал във висините един друг германски канцлер!! Защо никой не го достигна до1941 год? Те времената се менят, променят се условията , но хората си остават човеци !!!За това казваме, че историята се повтаря, а човекът никаква поука не си взема !

9

комитата

преди 6 години

то едни германци -сбирщина отвсякъде

8

Анонимен

преди 6 години

Социал-демократите,както и либералите и демократите, по цял свят не са "леви",а "леваци",с "дефазирани" относно реалността представи и идеи! За разлика от истинските комунисти,които делово,по "американски" ,ясно и точно формулират проблемите и ефективно ги решават - Маркс,Енгелс,Ленин,Сталин,Кисинджър, Бжежински, "леваците" най-напред създават практически нерешаеми проблеми и по системата "има едни средства за усвояване" организират войни и революции,за да "усвоят" средствата лично!