27

Костас

преди 6 години

A главният виновник Цветан Василев кога ще бъде изправен пред съда? През тези 3 години е опукал голяма част от източените милиарди, а трябваше да лежи зад решетките!

26

Гацо

преди 6 години

Крайно време беше. Сега да видим съдът как ще се справи. Дано скоро да има справедливост.

25

Реалист

преди 6 години

Какво от това, че обвинителния акт е 210 000 страници? Достатъчни са и 4-5, в които да стане ясно кой-крал, кой-спал и те да си получат заслуженото! За съжаление отново ще стане както винаги-"За кокошка-няма прошка, а за милиони-няма закони...!!!!Само дела в европейски съд от всички обрани, защота нашия съд няма да стори нищо!

24

Анонимен

преди 6 години

Счетоводителките, касиерките и портиера. Ни Искров, ни друг от банковия надзор, ни овците от ДАНС, които следят паричните потоци. За Шишкавия и неговите хора ни вопъл.

23

Край

преди 6 години

В страната останахме един вход хора - всички знаем че домоуправителя гепи и вместо да му строшим ръчичките си пием бирата пред блока.

22

Край

преди 6 години

Тия па - как ще натиснат Искров бе - нали ще вземе да говори. Пийте си бирата - той е невинен.

21

Край

преди 6 години

Не е виновен този дето напомпа банката с парите на държавата - ББорисов и ДПеевски и дето телефонно нареждаха държавните пари да са в КТБ. Виновна била счетоводителката Хиксова дето е била там за едната заплата. Те сега няма никъде да ги вкарват - щото ще се разприказват. Просто ше ги водят по следствия и дела десетина години та да хвърлят прах в очите. Пийте бира от найлоново шише пред блока и яжте кебапчета от пилешки клюнове - не става въпрос за вас.

20

Изгоряха Бушоните

преди 6 години

Бушоните са на дръвника Пари и Активи продължават да се връткат!Нищо се Не връща отникъде!Така се получава,че Българите са със сметки по Африка и Азияотрочетата са по Лондон и Швейцария да се изучът а Имоти ,Яхти,Самолети и какво ли още Не по цял свят..... И се конкурират с Руските олигарси и Петролните Шейхове!Живота продължава!Водата е студена....Оградата е 4-ри редова,а НДК ще поотлежи,ще позаглъхне и ще Мине и То!Вива ла Бойко Вива Милиардери с по 3 000 000 под душеци из Бистрица

19

Анонимен

преди 6 години

От първата публикувана стенограма на разговорите при Плевнелиев се разбра, че КТБ я фалират едни хора, за да свалят правителството, да има нови избори и те да направят след това правителство. Кой от тези хора е обвинен?! Май никой.

18

Анонимен

преди 6 години

То май главните виновници са съвсем други - кой в правителството, кой на някаква друга най-висша длъжност в държавата или собственици на медии....

17

банков слуШител

преди 6 години

Тия я са изпълнителите на големите виновници. Има няколко с Иван започват а не се споменават.

16

Анонимен

преди 6 години

До БайфиданНие сме на всеки километър,бе оуууу...

15

Е

преди 6 години

И какно от това-решение на съда -НЕВИННИ

14

berba

преди 6 години

Искров??? къде е??

13

Joko

преди 6 години

Не виждам да има обвинени от екипа на сценаристите !

12

Байфидан

преди 6 години

До 10 анонимник. Глу.пости, това, че на теб, като червен раппон, ти се иска така, не значи, че е истина. И аз искам *** и *** й да влязат в затвора, ама не става, нали?

11

реалист

преди 6 години

Не си правете труда, всички ще са невинни с това наше корумпирано правосъдие. Примери: Хр. Бисеров - Сълзичката, ЦВ.ЦВ. и спиъсъка е безкраен.

10

Анонимен

преди 6 години

Обвиняеми по това дело трябва да са:Бойко Борисов,Прасчо Пеевски,Амет Дуган,Цацата,Бандата на ДС и т.н.

9

Румениге

преди 6 години

Защо не виждаме имената ИСКРОВ и МАВРОДИЕВ!

8

Анонимен

преди 6 години

а някой парите ще ги върне ли ? или дори да бъдят осъдени ще се брои 2-7 години и ще им приспаднат времето под домашен арест и ей ти ги докато приключи всички на свобода но вече легално богати.