32

Спиридон

преди 6 години

Жив и здрав да е!Пример за смирение и воля!

31

Анонимен

преди 6 години

Щастлив човек, превърнал е живота си в мисия. Пример за смирение и повод да се замисли всеки! Да е жив и здрав!

30

Анонимен

преди 6 години

Да правиш само добро като в замяна не искаш абсолютно нищо ,доставя върховно удоволетворенение ! Но малко хора са изпитали това .

29

упс...

преди 6 години

Ценностите" на комунизма винаги са му били чужди.------Стига!!!!Престанете да противопоставяте хората с тези идеологеми!Защото съм сигурен, че на дядо Добри са му Чужди и извратените либерални цености - с трите пола, с ЛГТБ-то, с гей браковете, с двойните стандарти... и т.н. и т.н.Дядо Добри е християнин и живее по християнски, а какъв е общественият строй е без значение за вярващия християнин, дори и ако да е подложен на гонения!Да си жив и здрав дядо Добри!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Ами много хора се чудят защо е такъв , има много да се чудят. Много е просто. - "Ценностите" на комунизма винаги са му били чужди.Жив и здрав човече!

27

Анонимен

преди 6 години

Той знае, че България умира. Българин стана синоним на злобен тарикат.

26

Анонимен

преди 6 години

До 4 до 21 Нв го слушай тоя кибик. Напълно си прав.Освен това Хитлер в жив и се крие под ледовете на Антарктида.

25

aa1830

преди 6 години

Много рядко толкова позитивни и добронамерени коментари. Обикновено е само омраза, негативизми, заяждания. Поздрави на вскички, които имат повече плюсове. А за Човека на когото е посветена статията...понякога думите са излишни (или да помълчим както беше написал някой!

24

Поклон

преди 6 години

Олицетворение на доброто,безкористно отдаден на общото благо.Като поведение и изпълнение на своята мисия се доближава до Апостола,макар и в друга насока..Жив и здрав да е , че само той е останал голям Човек в България.

23

Анонимен

преди 6 години

Не съм последовател нито на аскетизма, нито на хедонизма, които приемам за крайности, но да е жив и здрав човека и да живее още дълги години.

22

светец си е

преди 6 години

Доста от хората които правят добро винаги търсят нещо в замяна. Дядо Добри е обратното, той не иска нищо, иска да помага, така, че човека си е светец от всякъде. Уникален човечец! Бог здраве да му дава

21

4 до 21

преди 6 години

С кибик и радио не споря.

20

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав дядо Добри.Ех,ако имахме и такива политици...

19

Анонимен

преди 6 години

До 20 . Първата световна война започва на 28 юли 1914 г, 8 дни след раждането на дядо Добри.

18

4 до 11

преди 6 години

Ако трябва да сме още по-точни първата световна война Е започнала. Вече има интернет, не е нужно да ходиш до библиотека. Но на теб нищо няма да ти влезе под шапката, защото просто си един скучаещ кибик и си търсиш с кого да се ядеш. Но не си познал.

17

Анонимен

преди 6 години

До ПенчоПрекръсти се на Саше ....

16

До 14

преди 6 години

Ти и твоите познати може да сте такива, но ние нормалните българи сме си съвсем нормални хора, т.е. не сме като теб, както ти сам се описваш.

15

Анонимен

преди 6 години

Мечтая си да го срещна. Имам нужда да разговарям с добри хора. Само злобни и завистливи хора срещам. Далеч съм от мисълта, че само аз съм добър човек, добри хора има, но не се срещаме, все повече се убеждавам, че злите преобладават. От такъв зъл човек имам сериозен проблем със съня. Дядо Добри е земен ангел. Дано Господ го дари с още години земен живот, имаме нужда от него.

14

Анонимен

преди 6 години

Жив да бъдя дядо Добри.Има столетници и из Родопите,не знае що е да шофираш автомобил,хипермаркет,тях природата ги пази..а ние тия отрови дето дишаме..

13

Анонимен

преди 6 години

До 13.***, Библия,Господ и Бог, се пишат винаги с главна буква,дори да са в средата на изречението.Хубаво е между чистенето на нужниците, да завършиш вечерно училище в Сидней.