29

PP

преди 6 години

До Ти наясно ли си кои са българи?

28

Анонимен

преди 6 години

На 2- ше видим какви *** е ..Бойко

27

Анонимен

преди 6 години

Българи знаете ли че стандарта на живот ви е по нисък от този на македонците .Знаете ли че имате повече роми и турци на глава от населението от колкото албанци в Македония . Знаете ли че историята е показала че винаги когато протягате мръсни ръце към Македония -губите части парчета от територията си .

26

Анонимен

преди 6 години

Илинден не е българско въстание, защото българите не са учасвали в него със изричната заповед на Фердинанд . Македонците от Одрин и Битола въстават масово .Въстанието е по масово и многобройно от Априлското и с много повече жертви . Поклон пред този велик македонски народ .Нямат моралното право българите да го честват ,когато са гледали как се избива македонския народ и пръста не са си мръднали Впечатлен от героизма на македонците У Гладстоун е казал великата репликаМакедония на македонците

25

Бдинец

преди 6 години

От Западните държави се оказва натиск върху България, Гърция и Македония да изгладят разногласията си, за да може Македония да влезе в НАТО и ЕС. Каква заблуда!! Македония има проблеми с корупцията, съдебната система е зависима от тайните служби, които са зависими от сръбските. По-голямата част от политическият елит е свързан с Белград. И как ще се изпълнява изискването в договора, за спиране на говора на омраза към България, като тази омраза е фундамента на македонизма.

24

Анонимен

преди 6 години

Обединение и отпадат проблемите с името и езика и всички са в ООН, ЕС и НАТО а в Скопие ще се играе финалът за ШЛ.

23

u4en

преди 6 години

При подписването на договора задълж. трябва да поканят Ив.Костов ! Костов подари х-бр. танка на Македония. По време на Косовската война затвори границата и не даде коридор на руските самолети - така запази Македония от разпад !

22

Анонимен

преди 6 години

Договор за обединение е по-добре и ще празнуваме съединение и на 2 август и на 6 септември.

21

Анонимен

преди 6 години

Определно нещо се крои около Фиром и скорошното им влизане в НАТО и ББ подписва договори с тях, който те със сигурност няма да изпълняват. Явно всички видяха, че фиромците са неспособни да се отърват от сръбското влияние и ще ги вкарат насила ...

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИначе как да ти отговоря - нали знаеш притчата за Диоген, който срещнал Ал. Македонски. Великият войн го попитал как да му услужи, а Диоген рекъл да се дръпне, че му пречел на слънцето. На което Александър отговорил, че ако не бил Ал. Македонски, щял да иска да бъде Диоген.

19

БезИме

преди 6 години

До АнонименДо АнонименВ Скопие съм ходил само веднъж, много красив град - за разлика от София. На моста над Вардаро докато се усетя ми лъснаха обувките и трябваше да се бръкна с няколкостотин денара, а от пазара си купих вълшебни ягоди и то през май. На Калето не отидох, въпреки инфото, че там ходели само българи.

18

Анонимен

преди 6 години

Това би ли го казал на площада в Скопие?

17

БезИме

преди 6 години

До АнонименПо-скоро с албанците, отколкото с македонците...

16

The TV Boy

преди 6 години

Цяла България се смее на лудите Македонци

15

morelini

преди 6 години

Каквито и компромиси да правим не може да има компромис по това че сме били един народ и имаме обща история до 45 год.Така че ако с това са съгласни господата македонци...да се подписва с 2те ръце.Захариева добре го каза няма да подписваме документ за език и.народ.ВМРО..ДПМНЕ искали да се признае и македонско малцинство...Захариева е казала че с партии не се подписва нищо а и то няма такова малцинство...

14

Анонимен

преди 6 години

В БЮРМ има и предостатъчно албанци, колега. С тях ще се обединяваме ли? :))

13

Анонимен

преди 6 години

Вие сте тинята на Европа, фалшиви патриоти и нецивилизовани европейски граждани. Ако не се махнете от парламента, ще ви трепем със сопите, като македонците.

12

Искане:

преди 6 години

Публикувайте договора ПРЕДИ да бъде подписан! Народът трябва да знае предварително, какво му готвят политиците!

11

българина

преди 6 години

Браво, в македония все още има достатъчно българи за да станем едно както е било стотици години

10

PD

преди 6 години

Политически елит иска да управлява хора, и за тази си амбиция, е готов да ги изкорени от паметта на дедите си, захвърляйки ги в мъгливото минало на династията Македон. Но и те като нас, съществуват добре, само когато реализират импулса свобода. За това сме един народ. И в каквито и мантри и граници да ни затварят, в идната буря, пак ще сме на страната на свободата и истинната правда. И няма значение, от коя държава, ще бъде новия новия пророк на свободата.