7

Анонимен

преди 6 години

ЕЙ, ТАЯ КУКУМЯВКА НЯМА СПИРАНЕ !

6

Иван Пръмов

преди 6 години

Коя беше тая ? Че нещо не се сещам...

5

аман

преди 6 години

Важното е как живеем, а не какво впечатление ще направим или няма да направим! Аман от показност и хвалипръцковщина, а тази кукундела по-добре да се скрие някъде,че ни се повдига като я гледаме!!!

4

Въпрос

преди 6 години

Защо нито един журналост досега не се поинтересува какво всъщност представлява председателството на ЕС? Защо ЕС трябва да бъде председателстван от някоя държава? Как ни избраха да председателстваме? Откъде произлиза тази идея? Защо никоя медия не се реши да представи такава информация, а се извикват на първа линия единствено злободневните новинки? НДК и Кунева не са по-важни от това, че в рамките на 6 месеца ние ще водим политиката в ЕС и ще можем да я насочваме към целите, които желаем.

3

Анонимен

преди 6 години

До ИвоБабичка и половина!

2

Иво

преди 6 години

Не разбирам какво точно подкрепя и кой въобще се интересува от мнението на тази бабичка

1

ВЪПРОС

преди 6 години

Имам въпрос към Г-жа Кунева -Защо казвате мъдрости , а не се учите от тях ?Вие искате да направите впечатление от втория път , въпреки скандалите и показаната некомпетентност от вас като Политик , се опитвате да се реабилитирате чрез медиите - демек аз пак съм тук, вижте ме . Вашия Интелект ви докара до състояние на *Политически Труп * , сега се опитвате да се реанимирате сама .Няма да се хванем на кукичката .