32

Киро Кюмюря

преди 6 години

"Какво стана с поминъка на местните жители? - частни квартири под наем?"от доста време получиха една задна прашка

31

да ама не

преди 6 години

Това е лъжа,не може да бъде нашата полиция ни пази най добре тя е най честната и дисциплинираната в ЕС,не си разделя плячката с крадците не пази джебчиите докато крадат,не охранява проститутките не не .....

30

do 36

преди 6 години

До АнонименПрез соца нЕмаше какво да ти откраднат ;)

29

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с поминъка на местните жители? - частни квартири под наем?

28

едно време слънчака

преди 6 години

През соца всички най-доходни работи бяха и се заемаха от хора на МВР.Стопанската милиция много добре бе осведомена за формите и начините за кражби.По 10 ченгета вървяха в транжорната и сладкарската работилница.Всички касиер-маркировачи по ресторантите бяха хора на МВР. Барманите също.

27

Анонимен

преди 6 години

50 хилки за всички джепчии общо, може би да, но в заглавието излиза че всеки крадец си докарва по толкова :)а крадат защото и да ги хванат няма нищо, те се знаят кои са и на кого се отчитат.

26

Анонимен

преди 6 години

През соца във всеки хотел имаше стая за МВР-то и правителствени апартаменти!

25

лагото

преди 6 години

До минаващНай-голямата постройка на слънчака е тази на МВР-то. и всички местни са сътрудници.

24

Анонимен

преди 6 години

Сигурноста е скъпа услуга. В среден хотел трябва да се инвестират около 500 000 лева в системи за сигурност + още поне по 20000 на месец за физическа охрана.Да, ама така утекоха парите за Бентлито и издръжката на силиконовата ***,к .

23

минаващ

преди 6 години

От статията и от коментарите в мен се затвърди убеждението,че за да отидеш на почивка на нашето Черноморие трябва да си с вроден *** и пълна духовна тъпота.

22

м даа

преди 6 години

Имам един познат дето казва, че не излиза от БГ , защото знае че като види как е в чужбина, ще му е два пъти по-тежко да живее в територията. Това е единственото обяснение , което имам за коментарите възхваляващи българското черноморие, хора които отричат реалността само защото им се струва, че така са по патриоти.

21

Анонимен

преди 6 години

Откъде бижута и пари в английските свинари и овчари?

20

Анонимен

преди 6 години

ИВАНЕ, ПРИМЕРЪТ ГО ДАВАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.ХОРАТА СИ КАЗВАТ - ЩОМ ТЕ КРАДАТ МИЛИАРДИ, НИЕ ЩО ДА НЕ КРАДНЕМ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ?

19

Анонимен

преди 6 години

6 дни при същите условия.........................НЕ СА СЪЩИТЕ, МНОГО ПО-ДОБРИ СА!!!!!!!!!!!

18

Иван

преди 6 години

Как само нормално ни вмениха,че кражбата едва ли не е някакъв занаят,от който се "ДОКАРВАТ" страхотни пари.Отиваш в един курортен комплекс,крадеш си и си "ДОКАРВАШ"по 50-60 бона на месец!?ЕЙ ,СТРАХОТНО!НАЙ-НОРМАЛНА РАБОТА!!!До къде се довлякохме---НАРОДЕ....

17

Анонимен

преди 6 години

Министърката на туризма иска да каже, че колкото повече се краде, толкова повече туристи идват и се увеличава ръстът им? Така излиза, може би писачката на статията нещо не пише като хората?

16

Смятане?

преди 6 години

Ех като почнат да търсят внимание с гръмки и смешни заглавия... 50к на ден :D ама верно можете ли да смятате :D а това че 500к гърци били дошли тука, ако е вярно, значи им е за първи път.. Никой нормален няма как да дойде до нашия гьол в бетона и пак да повтори.. А тия дето ще се хванат за цените - ето ви пресен пример от преди 2 седмици - 4 дена ол инклузив за 4 човека на дюни 1400лв... 6 дни при същите условия в халкидики 1200лв... Гърците и след потопа ме може ги стигнете бетонджии жалки!

15

до 26

преди 6 години

Абе друго е да си пия узото на Уранополи докато две гъркини ми танцуват сиртаки в шатрата на плажа. А и не крадат.

14

Анонимен

преди 6 години

*** кво коворите, разкошно е нашето черно море. Тръгнал Михаля по Гръцки острови

13

БАЙ ТОШО ОТ ОТВЪДНОТ

преди 6 години

МНОГО КРАДЕТЕ БЕ БОЙКО МНОГО КРАДЕТЕ