15

янко витанов-нудиста

преди 6 години

да се видим голи да открием сезона приятели нудисти!има ли нуди компании семейства и двойки от враца?-0885693765 и 0888792279 бате дарко янко нудиста краси и станчо чакат голи на плажа!

14

Сани

преди 6 години

Почерпили са кифлата, домъкнала се на нудистки плаж за да се " възмущава"

13

Нудистите са тук!

преди 6 години

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ да станат НУДИСТИ, защото НУДИЗЪМ означава етична СВОБОДА!!! Нудисткият плаж Делфин се намира до къмпинг Делфин, между китното село Варвара и град Ахтопол, на 2 км. южно от Варвара и на 2 км. северно от Ахтопол (разстоянието между Варвара и Ахтопол е 4 км.)! Мястото е уникално със своята природна красота и е част от две различни защитени територии - природен парк Странджа и Натура 2000! От другата страна на пътя се намира защитена местност Наково кладенче!

12

Дедо Коле

преди 6 години

Голотата не е срамна, а много блага за окото, стига голите да са млади и красиви! Ако обаче някои 50-60 годишни бабета и дедаци си заизсипват карантиите и херниите, то тогава става гнусна.

11

Арам

преди 6 години

Този плаж от 50 г. е нудистки. Трябва да се спазва дрес кода и правилата. На нудистки плаж - без бански, бинокли и фотоапарати. На текстилен плаж - с бански. На опера и в църква - с официални дрехи. Нарушителите се глобяват и не се допускат. Правилата са ясни, трябва да се спазват от плажуващи и контрлни органи.😃

10

Arabadjieba

преди 6 години

Който не харесва мечки, не ходи в гората. Плаж "Делфин" е нудистки от 50 години. Който не харесва голи тела, да не воайорства. Да отиде на текстилен. Ако и там му се сторя разголени, да отиде в манастир или в Саудитска арабия.

9

Море

преди 6 години

Природата наказва жестоко мили.... взимайте си по един шезлонг на качване по "красивата " Ви "естетически издържана " стълбица че бурите август на Делфин са красиви....

8

Анонимен

преди 6 години

Нудистите що не са го взели този плаж на концесия, като са го обявявали?Или защо не са протестирали пред общината/държавата преди да го обявят?Изобщо сетила се мара да се побара....

7

Деси

преди 6 години

Да оставят нудистите намира. На никого не са пречили до сега, докато тоя с чадърчетата не се е изтъпанчил там. Не са си го развявали на Бургаския или Варненския плаж. А недоволните кифли, дето обичат удобства, що не си стоят у цивилизацията и да не разтурят на горките нудисти местенцето, че като се ядосат да не ги подгони еднорог!

6

Анонимен

преди 6 години

Нудизма не е от вчера. През социализма отиваме две семейства на къмпинг Градина. На входа има голям надпис НУДИЗМА В БЪЛГАРИЯ Е ЗАБРАНЕН. Пристигаме вечерта, вдигаме палатката и лягаме да спим. Ставаме сутринта. На 2 метра един чисто гол младеж клекнал си чисти тенжерата а кремвиршчето му чертае кръгчета по пясъка. Слагаме банските и хоп на плажа. 500 метра плаж и само ние сме с бански. Срам ни хвана. А мъжете трябваше да се печем само по корем по разбираеми причини :).

5

бягайтедабягаме

преди 6 години

голотата не е срамна ами нправо е страшна.паласки на четири ката ици до под пъпа.крака като суров бахур.

4

Айше Ал Халид

преди 6 години

Голи ни можи, дубре. А по буркини можи ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Патриархално и пуританско общество сме ние. Колкото и да се бием в гърдите, че сме отворени и напредничави. Ориент. Границата между изтока и запада.

2

st.anger

преди 6 години

на българина най-много му пречи свободата.по специално личната такава.

1

Стоян Иванов

преди 6 години

> Нудистите настояват да бъдат оставени да се пекат без дрехи на плажа, > традиционните посетители на "Делфин" обаче са против"Традицонните посетители" на плаж Делфин последните 50+ години са нудисти.Не може да изтъпанчиш 50 шезлонга по средата на плаж дето винаги от как хората се помнят е бил нудистки и да се оплакваш че наоколо се мяркат голи тела.