13

шщд

преди 6 години

"в момента има голям инвеститорски интерес към България" - и тоя излезе от реалността и мина в друго измерение. Лошото е,че много бързо се случи

12

sante_dog

преди 6 години

Супер смешника... Като лъже поне сам вярва ли си? Какъв интерес на чужди инвеститори, като същите по данни на НСИ са паднали НАД 3 ПЪТИ на годишна база!

11

Трол Горянин

преди 6 години

"Прослуженото време" е начин да не работиш 20 години при една и съща заплата, нямам нищо против да се замени от друг модел гарантиращ ежегодно актуализиране на заплатите, както е по цяла европа.

10

Анонимен

преди 6 години

Тристранният съвет, или Тристранният пакт, сборище на фашизоиди, няма какво да обсъждат. Нека да мислят за повишаване на производителността на труда чрез инвестиции.

9

?

преди 6 години

Този човек наистина ли е министър. Явно сме много *** народ

8

PD

преди 6 години

Докато бизнеса не осъзнае, че употребата на ресурса работна сила, трябва да бъде съобразен с норми за устойчивото развитие на обществото, без фанатизъм на тема пил платил, няма да се разберем. А интересното е, че въпреки унищожаващото действие на модерните икономически мантри, малко умното бизнес мен, продължава да насоява на своето. Не уважаеми бизнес мени, ако не пораснете до държавници, скоро ще загубите толкоз, щото и най песимистичните прогнози не са Ви го предвещавали.

7

Анонимен

преди 6 години

Когато 95% работниците са над 50г.. и за нищо не стават .. Кой ще ви плаща клас бе.. Да малко дъртаци работодателя не му дреме.. то всичко е дърто.. В Сензата , Шнайдер , Костал всичко е дърто - не искаха работници над 50 ама като няма взеха да взимат и баби..

6

Анонимен

преди 6 години

тоа на снимката каков е , не ке да го гльодам

5

koko

преди 6 години

В МЗХГ отдавна ги премахнаха класовете, гадове!

4

Анонимен

преди 6 години

Дърто е населението никой не иска да плаща клас .. Всеки младеж по производителен

3

Неа

преди 6 години

Аз не мога да повярвам че сериозно се обсъжда дали да се премахне .... Ама вие луди ли сте , бе ?

2

Анонимен

преди 6 години

Симеонов и Сидеров бръщолевят глупости в момента по СКАТ

1

Анонимен

преди 6 години

Вместо за вдигнат заплатите на хората, те се чудят как да им вземат. Закривайте тази пародия на държава. Добре, че нямам деца - тук няма да има нормален живот.