18

вуте

преди 6 години

я питам бабаитите и джебчийките,що че ги правим?сакам отговор и без шикалкавене

17

Анонимен

преди 6 години

Що за довод е това, че в ЕС нямало такава практика? Не може ли ние да сме пионерите, да въведем нещо или трябва като овцете да следваме другите? Също така идеята за плащане през ПОС като възможност е прекрасна, може да нямам 200лв в джоба или пък да си спестя висенето в КАТ за 20лв, не разбирам, защо някой би бил против, вън от политиката за такива ***!

16

Анонимен

преди 6 години

Абе кви трамваи, кви 5 лева?КОИ СА ХРАНИТЕ ЗА КИТО БАБХ ОТКРИ ДВОЕН СТЪНДАРТ?защо ги криете?

15

Тодор

преди 6 години

БСП да го *** т и да видят в Германия как автобусите се движат по релсите на трамваите. Сигурно в Москва не е така но колкото и да не им отърва тук не е Евразия.

14

Анонимен

преди 6 години

Ооох... докога бе?!?Всички искаме "както е на Запад" а правим точно обратното!А как е на Запад? Къде, в кой закон пише, че автобусът има предимство пред трамвай и влак??? Никъде ги няма тия измишльотини!Обаче глобите се събират да не кажа на 100%, но близко до стоте.И няма измъкване. Ако закъснееш си плащаш двойно. Ако изобщо не си платиш, вкарват те в патрулката и до най-близкия районен съд, следва или плащане на място или затвор. А за по-тежко провинение може и глоба и затвор! А у нас?

13

Анонимен

преди 6 години

Пак ли промениииии?Магнолиите да му се променат,значи!

12

Men

преди 6 години

До АнонименЗа да ти е изправна дъртата трошка си налял в нея колкото за нова дачия, коато със сигурност замърсява по малко.

11

Men

преди 6 години

До АнонименПо селата проблем с трафика и замърсяването няма, спокойно могат да си карат жигулите. В големите градове тия коли могат да бъдат забранени за регистрация и ползване. Ако някой от село толкова напира да ходи у градо - да паркира на входа. А и притежанието на автомобил не е задължително на всяка цена.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Вдигнете заплатите на 10000 лева! Готов си за политик, приятел. Я виж колко тъпанарчета са ти дали плюсче!

9

Факт

преди 6 години

Промените очевидно са писани на коляно, но ГЕРБ толкова си могат. Автобуси по релсите е смислено само ако сега трамвайното трасе не може изобщо да се използва за движение на други ППС, но това е на много малко места и според мен ще доведе до опасни катастрофи. Няма стимулиране да се използва градският транспорт в София, а е точно обратното - прави се всичко възможно хората да не използват градския транспорт в София и цената на билета е най-малкия проблем. И безплатен да стане, пак ще е същото.

8

Сашо

преди 6 години

Не мога да разбера България, само София ли е? 1/3 ми се насъбрало там, че и недоволни от задръствания и т.н, депутатите така са се концентрирали върху проблемите на столицата, *** другите градове трябва да са цъфнали и вързали

7

Шофьор

преди 6 години

Автобусите да се движат по релсите е малоумно. Релсите са отляво, спирките отдясно, трябва да се засича колоната на всяка спирка. Аз гледам да паркирам правилно, но с построени 300 нови апартамента около мен, обезпечени със 100 парко места нямам голям шанс. Да не говорим, че за търговските обекти в жилищни сгради все още не е задължително да се предвиждат парко места.

6

Анонимен

преди 6 години

До Menправ си само от части. Колко струва една кола евро 6 и колко е средния доход, помисли и за малките населени места, трябва да се върнат каруците ли? За прегледите си прав, моята кола е на 20 години и се обзалагам с всеки, че е по-изправна от 90% от другите коли на пътя.

5

alf

преди 6 години

вдигнаха ми колата платих на градска мобилност съда ме оправда. градска мобилност не ми върнаха парите

4

Men

преди 6 години

Промените всъщност са супер смислени! Но, за да се промени нещо не са достатъчни. Крайно време е да се спрат таралясниците по улиците и това може да стане с 2 мерки - реални технически прегледи и покачване на данъците на автомобили над 10 години или със стандарт под евро 6. Тези пари могат да се инвестират в по-качествен и евтин градски транспорт. Катаджиите дебнещи в храстите трябва да бъдат вкарани в пандиза и заменени с камери засичащи средната скорост.

3

Анонимен

преди 6 години

където има релси и сега си карат там и коли и автобуси :)

2

Анонимен

преди 6 години

То от ГЕРБав *** нещо умно може ли да се очаква!Герберския екстремизъм надмина и бай тошовия социализъм с идиотщините си

1

Анонимен

преди 6 години

Намалете цената на билета за градски в София на 0,20 лв.