52

Камелия

преди 6 години

До Най-ВАЖНОТО:Вие не сте добре...Първо електрокардиограма не се прави толкова трудно..камо ли пък да повреди апарата ..Второ с тази манипулация по никакъв начин не може да се навреди на пациента. И се прави достатъчно дълго, че ако някой не го е искал там е могъл да го изгони. Так че добре си помислете дали момчето е виновно или се опитват да го набутат за тяхната грешка .

51

Анонимна

преди 6 години

Не ги е срам , доктори дали клетва а се отнасят с теб като с животно.... Бях там преди месец в спешното Благоевград .. Не разбрах името й беше млада докторкаме пращаше да търся специалисти че не ми е добре.. а като не открих пет минути ме разпитва защо сам там а не при личната ... значи вместо да ме преглежда тя първо ме кара да търся други доктори а после ме разпитва ... жалка работа

50

Анонимен

преди 6 години

Ако този студент беше виновен НЯМАШЕ ДА ИЗТРИЯТ ЗАПИСИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НАПРОТИВ ЩЯХА ДА СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ С НЕГО!!!!!!!!!!!!! НЕ ИСКАМ ДА ГО КАЗВАМ, НО ЗА ТОВА ГИ БИЯТ ПО ДЕЖУРСТВА В ПО-ВЕЧЕ ОТ СЛУЧАИТЕ! ДА НАИСТИНА ИМА И ТАКИВА ПО ХУЛИГАНСКИ ПОДБУДИ, СЪЩО УПОТРЕБИЛИ АЛКОХОЛ ИЛИ НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА, НО ТЕ СА ЕДИНИЦИ. в ПО-Е ВЕЧЕТО СЛУЧАИ АГРЕСИЯТА НА БЛИЗКИ ИЗПАДНАЛИ В БЕЗИЗХОДИЦА И СИЛЕН СТРЕС ОТ ДЕЙСТВИЯ ПО НЕКОМПЕТЕНТНОСТ - НО НЕ Е ПРАВИЛНО!

49

Ядосан

преди 6 години

Какво да направи момчето в тази ситуация? Безразличието на сестрите и лекарите са го принудили да предприеме нещо за приятеля си. Това безразличие се наблюдава почти навсякъде в болниците. Само едно средство ги извежда от това състояние-ПАРИЧКИТЕ.........! После защо ни бият?

48

Най-ВАЖНОТО:

преди 6 години

СЪЗДАВА се ПОГРЕШНА ПРЕДСТАВА, че Станимир Ацев е стажант-ЛЕКАР!ХОРА, той е СТУДЕНТ 3-И КУРС!!!!С какво право ВЛИЗА да ПРАВИ електрокардиограма??!! Ако повреди апаратурата?1.КОЙ МУ Е РОДНИНА в БОЛНИЦАТА??>?2.КОЙ е изтрил записа.3.Постфактум( жалко) но трябва общ курс в армията КАК ДА ПАЗИМ ЗДРАВЕТО СИ и при болка да отиваме на ПРЕГЛЕД в СПЕЦИАЛИЗИРАН кабинет ЛИЧНО.

47

Джедай Мастър

преди 6 години

Кога стана стажант, днес.бг? Нали беше студент 3-ти курс? Стажантът все пак е лекар с медицинско образование, въпреки че няма необходимата специализация и опит. Студент трети курс не е никакъв - даже не е изкласил средата.

46

Българин

преди 6 години

Разбирам да. Се изказва мнение за компетентност на лекарите и адекватна реакция, обаче само ми кажете колко от вас са и наполовина компетентни в работата си от тези лекари? Всеки гледа да те прекара като почнеш В и К, Електрозахранването, мобилни оператори, хранителни магазини, бензиностанции, аптеки, хотели, БАНКИ!!!!... Навсякъде работи някой от вас го ***, замислятЕ ли се какво правите вие през работното си време въобще!? Без самосъзнание и правилна оценка сме за никъде, всички!!!

45

Приключвам темата

преди 6 години

Да бяха извикали Бърза Помощ, да го транспортира до Болницата!!! И това не е гаранция при масивна белодробна емболия!!! Бог да го прости ЧОВЕКА!

44

Анонимен

преди 6 години

ЛЕКАРИТЕ И СЕСТРИТЕ И ОХРАНАТА ИЗТРИЛА ЗАПИСИТЕ В ЗАТВОРА. СТАЖАНТА ДА СЕ НАГРАДИ.

43

изтрилия записа

преди 6 години

До Този студентпо коментарите тук можете да проследите троловете и да видите кой е изтрил записа! Данс манс, хайде размърдайте си Правец-ите и проследете коментарите атакуващи студента. Бас ловя че са най-близките роднини на трите сестрички, двамата доктора и директора на болницата които са били на смяна. Да хващат и те горите тилилейски, че народната милиция идва да ги помоли да се явят в конака.

42

до49

преди 6 години

Къде в случая видя лекарско безхаберие

41

Анонимен

преди 6 години

Да се опишат подробно последните 24 часа на болния и да намерят кой и кога е изтрил записите?Останалото е бла-бла.

40

до46

преди 6 години

112, преди беше 150

39

Анонимен

преди 6 години

До ДавидВие военните сте едни дyxaчи, ако ставахте за нещо, нямаше да станете военни.

38

Давид

преди 6 години

Ние военните скоро ще вземем властта и всяко посегателство към нас ще се накаже жестоко впоследствие. Нали не си мислите , че това , което правите в момента ще е безнаказано и постоянно като досегашните 27 години.

37

Анонимен

преди 6 години

АКО БЕШЕ ИЗПИЛ ЕДИН ЧАЙ ОТ КОТЕШКА СТЪПКА СЕГА НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕШЕ ДА Е ЖИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОТЕШКАТА СТЪПКА Е МНОГО СИЛЕН КРЪВЕН ОЧИСТИТЕЛ И РЕГЕНЕРИРА ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ ПРЕМАХВА РАКОВИ ОБРАЗУВАНИЯ ТА ЕДИН СЪСИРЕК ИЛИ НЯМА ДА ГО МАХНЕ!КОТЕШКАТА СТЪПКА ИЗЛЕКУВА РАНИ СТИГА ДА НЕ СА ЧЕРНИ НА ДИАБЕТИЦИТЕ МНОГО ПО ЕФИКАСНА Е ОТ ЕДИН КУП МАЗИЛА ВИД АНТИБИОТИК Е!КОТЕШКАТА СТЪПКА НЕ Е ВПИСАНА УМИШЛЕНО В БИЛКОВИТЕ КНИГИ БЪЛГАРСКИ! ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВИ ЕДИН КУРС С НЕЯ СТРУВА 2 ЛЕВА 100ГР.

36

Неа

преди 6 години

Университетите * т9

35

Неа до 40

преди 6 години

Той май въобще не е бил стажант в същата клиника , защото стажовете съм в УМБАЛ, не МБАЛ . Не случайно направиха толкова университетски болници да скубят пари и от увируститети ....

34

Този студент

преди 6 години

само е навредил:1.ЗНАЕ какъв е редът за преглед.2.АКО Искаш да не чакаш, ПАК трябва да се запишеше ПОНЕ при сестрата, да чакаш, щом като в момента лекарят, при когото ИСКАШ да влезе твоя познаТ е ЗАЕТ.И ЗАЩО ТОЛКОВА СЛОЖНО?? Има ред, по който да се преглежда.ВИДЯ ли, СТУДЕНТЕ 3-ти курс, каква каша ОБЪРКА?? Ти не си стажант- лекар.Стажант-лекар се става след шести курс. Ти си имал чичо, съсед- лекар и по "селски' са те пускали да се моташ.НАЙ-голяма е грешката на Пацов, че те е потърсил!

33

Анонимен

преди 6 години

То емболията не е точно тромб.. може да е парченце мастна тъкан или костен мозък при счупване или даже въздушно мехурче вкарано погрешка при някоя процедура..