6

ТОТО

преди 6 години

В момента цените се надуват изкуствено, защото това е последният шанс през следващите няколко години да нагърбят хората с високи цени и ипотеки.Който продава сега на баламурниците, си е направил прекрасен подарък!След няколко години като замине и остатъкът от нормалното население, да видим...

5

Анонимен

преди 6 години

А КАТО СЛОЖИТЕ 3те МИЛИОНА (ОНЕЗ ДОШЛИ ОТ РЕКАТА ЦИН ГА ) ЖИВЕЕЩИ В БЕЗПЛАТНИ ЖИЛИЩА КАКВА ЩЕ Е СРЕДНАТА ЦЕНА МЕ ИНТЕРЕСУВА" ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ЗА БАЛАМУРНИЦИ!ТОВА Е СЪЩОТО КАТО СРЕДНАТА БЪЛГАРСКА ЗАПЛАТА!

4

не ми е ясно

преди 6 години

Не мога да разбера кой си купува апартамент за 100к евро. Тва са купища пари и месечната вноска идва над 1000лв. Колко са хората, които имат аплати/проходи 3000лв и нагоре? И после ревете, че сме бедни.. излиза че не сме.

3

Бум

преди 6 години

Като има хора да купуват на тия цени значи са нормални. Ако няма - ок ще паднат до ниво където ще има купувачи.

2

сминдух енд чесън

преди 6 години

Тъкмо се чудех какво да си купя със заплатата си и ето, подсетите ме-апартаментче,даже две.

1

Анонимен

преди 6 години

Не е истина как ни гърбят с цените на недвижимите имоти, за 20 години намаляхме с 2 млн. И след 20 години ще сме с още 2млн по- малко, та няма реална причина за поскъпването. Може да се повиши цената на нещо, за което очакваш да има търсене, но всички сме наясно , че няма да има на кой да си продадеш или дадеш под наем апартамента, .