111

Наблюдател

преди 7 години

Ами то е даже наложително! От Киев отдавна не им изплащат заплати и пенсии, не ги снабдяват, обстрелват ги непрекъснато пък уж ги искат в състава на Украйна. Ама насила хубост не става.

110

МИЛОШ ОСМАНСКИ

преди 7 години

До АнонименКВО ПРАВИМ - НАЛЯГАМЕ СИ ПАРЦАЛИТЕ !!!! ЩЕ ПРАВИМ МАГИСТРАЛИ И ОГРАДИ ПЪК ХОРАТ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ - НЕ ТУРЦИ БУШМЕНИ ЩЕ СТАНЕМ С ТАЗИ ДЪРЖАВА ТЕЗИ ТИКВИ И ПАТРИОТАРИ.

109

ognyanz

преди 7 години

Право за самоопределение на населението или ненарушимост на границите и териториална цялост. Кое от това е на първо място, кое има приоритет? Кое е "евроатлантическа ценност"? За населението на Косово - правото на самоопределение. А за Донбас?

108

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 123Не се мотайте, а стягайте куфарите за конските вагони София - Белене.конски вагони има само в рассия бе ушaнко.

107

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОт укро- фашистките репресии се ражда нова , мощна славянска държава------------Я погледни картата.Тая мощна славянска държава е колкото 1/3 от България и населението и е под 2 млн. души. Просстак...

106

СатаНАТО™

преди 7 години

До НаблюдателРусия също както САЩ има свои стратегически интереси и тези интереси никога няма да допуснат Украйна да стане зависима държава от САЩ ...--------------А желанието на 30 млн украинци къде го слагаш?

105

Анонимен

преди 7 години

Путин никога няма да ги признае. Той е двуличник. Изпраща "отпускари" да се бият там и в същото време се прави на невинна девица. Като *** дете пред майка си.

104

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

За разпалването навоени конфликти кремълското диктаторче го чака трибуналът в Хага...Освен ако поддобно на немският си събрат Адолф не се налапа с цианкалий

103

Наблюдател

преди 7 години

До година-две ДНР и ЛНР без "анексия" ще си бъдат на практика руски територии без значение с какви имена ще ги кръсти Кремъл за "политичеко благозвучие". А до още 4-5 години държавата Украйна ще се превърне в географско понятие указващо покрайнините на Русия, каквото си е била векове наред. Русия също както САЩ има свои стратегически интереси и тези интереси никога няма да допуснат Украйна да стане зависима държава от САЩ ... с цената на хибридни войни, анексии и т.н.

102

Фактите

преди 7 години

На който приказките на Захарченко му изглеждат нереални, скоро ще се убеди, че казаното до края на тази година ще е реалност. Всеки що-годе запознат с нещата в Донбас е наясно, че Захарченко няма да произнесе и един звук без да му е подаден текст от Москва. Ако някой е посетил дори и за един ден Донецк и Луганск, няма как да не е наясно, че там няма вече нищо украинско - нито валута, нито учебни дори. Местните нямат и украински паспорти. На практика ДНР и ЛНР от поне 2 години са си 100% руски.

101

Анонимен

преди 7 години

Малорасляка Путин трябва да признае Малорусия все пак това е родината на червените лилипути.

100

bb

преди 7 години

Ами нали искаха "чемодан, вокзал, масква", ето вдигнаха си чуковете и към Масква. Сега всички трябва да са доволни, нали. А Запада да си припомни случката с Косово. Право на самоопределение, какво да правиш.

99

Анонимен

преди 7 години

рашките няма ли да се прибират на родната си планета на маймуните? Много се застояха на Земята.

98

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 109Сигурно Путин е пратил зелени човечета и в Косово за да го признаят ?тц - само в Крим, Донбас, Грузия, Сев.Осетия, Наг.Карабах, Приднестровието, Кавказ и т.н.

97

Анонимен

преди 7 години

Честито Новорусия, приветстваме те.

96

Анонимен

преди 7 години

Действията на Русия за пореден път показват ...каква всъщност и тя. Както и да се криви да лъже или да сменя власт ...накрая винаги прави войни и цепи държави. За тези които не вярваха ...дойде момента да го видят :))

95

Анонимен

преди 7 години

До Калеко АлекоПак да напомня на интелектуалеца Калеко Отдалеко, че съдът в Хага вече определи подобни формирания на държави като непротиворечащи на международното право. Честито!

94

Анонимен

преди 7 години

Малорусия ще я има за ужас на платените русофоби.

93

Анонимен

преди 7 години

До Калеко АлекоИ по три поста да пускаш , все ще са толкова прости !

92

Калеко Алеко

преди 7 години

Както вече казах никой няма да признае туморните образувания на проядения организъм с марка РАША. А мнението на нашенските *** също е невалидно, защото то винаги се раличава коренно от официалната позиция Българската държава.