34

ГЕОРГИ Ламбов

преди 6 години

Преслете този хубав град, направете го бетонно купище после се преместете в калната опустошена , безлюдна провинция, където инфраструктурата се руши невъзвратимо, без градини, земеделие, животни с изчезващи традиции. А имаше, уредени със спокоен живот, прекрасни села където сега се 'пробват' неутронни бомби.

33

1234

преди 6 години

Колко ли от политиците да речем от последните 50 години са кореняци софиянци? И дали София все пак не заслужава да бъде управлявана от такива,а не от същества от селата Банкя и Правец например.

32

Софиянец

преди 6 години

Е, на тези дето се преселиха тихо от Ракитово, Гоцето, Приселци и т.н. дъл шъ им хареса тоз нов облик? К'во културно-историческо ще наследим, бе?

31

Makedon

преди 6 години

Abe zosto vi se Visoko- katnici......... GRADETE FABRIKI kako na vremeto na baj Tose cela EVROPA I BALKANOT imase MASINI i ALATI VILJUSKARI od BG

30

гладен архитект

преди 6 години

пак да попитам КАКЪВ е смисълът!? и сега гледам колко много НОВИ сгради са свободни и незаети, с реклами акт 16 продажби от инвеститора, или давани под наем!

29

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБраво

28

здравков

преди 6 години

Главният архитект на София трябва да е човек роден или най-малкото израсъл от малък в града. Сегашният е от Плевен. Съжалявам, но с провинциапен манталитет не може да се управлява София. Тя трябва да бъде една красива европейска столица. Да си стар софиянец е въпрос на усещане, култура и познаване на живота и развитието на София.

27

Анонимен

преди 6 години

А забелязахте ли уловката която ни готви ГЕРБ?Те ни отвличат вниманието със зони за небостъргачи които ще са над 125 метра-три зони.Но бегло споменават че в цяла София ще може да се строи до 125 метра!Само ще ви кажа че протестите които текат в момента срещу бъдещия небостъргач на В.Златев в Борово,са срещу сграда с размер 77 метра!

26

Анонимен

преди 6 години

В Сидни-най-големия австралийиски град, има една зона която е Ситито-там са небостъргачите.Всичко друго,разпръснато на огромна площ, са къщи с дворове,или сгради на няколко етажа и градът има характерен облик.

25

Предприемач

преди 6 години

Некое човеци не праат разлека между държава и предпреамач *** :/ Ама за таквиз по Тошово време имаше Белене и регистрация деейба! Нароиха са и са искат ли иска ама не сменят ЕВ,ВР,М,РВ,А,В,ВН,ЕН с гносните С,СА,СВ!! Ама лоши улецете деейва .........

24

По Тошово Време

преди 6 години

По Тошово Време не ни треаха паркизи! А адресна регистрация деейба :/

23

Анонимен

преди 6 години

Едно време на сиелу каштете беа весоку колко нае едреа момак .... какве са теа нибустергиче ??? Баабави все у нибустергиче е шифела! аааааааа

22

Анонимен

преди 6 години

Рекламираме туризъм и нови дестинации, но на всякъде инфраструктурата е НЯМА. Започнете на всякъде да оправяте плажните ивици - да са чисти , с велоалея , парко места , озеленяване , подредени заведения . Асваутирайте всички черни улици, за да няма прах и кал. Неможе да се продължава с тази помия и да чакаме скъпи туристи. Просто няма да сработи.

21

гладен архитект

преди 6 години

какъв е смисъла! всичко застроиха, и това са все едни и същи "наши" хора, искащи все на апетитни парцели. Защо да не се строи извън София и градът да се разраства, а не всичко да е нагъчкано без да има смисъл и условия за това

20

Анонимен

преди 6 години

София има нужда от паркинги, а не от небостъргачи. Самоковската *** да не е сляпа.

19

Анонимен

преди 6 години

Поредното предателство на гражданските интереси от ГЕРБКП. Ей, не се наситиха. Не им стига нарочно създадената бушуваща простотия, хаоса в администрирането, несправедливостта и тормоза към редовите граждани. А онзи пък, несофийския "софийски" гл. архитект, доведен от незнайно къде, лицемерно приплаква, че нямало законова база да се забранят небостъргачите. Пpoстотии, гербаджии винаги ни считат за малoyмни. Но променят закона та да бетонират безумните, НИКОМУ НЕНУЖНИ, НЕБОСТЪРЧАЦИ! РЕФЕРЕНДУМ!!

18

Анонимен

преди 6 години

До До 13Белята вече е станала с теб. Побързай на лекар, да спасиш, ако още нещо може. Има нови методи, може да отървеш пшеницата.

17

Анонимен

преди 6 години

До До 13Не бе, "генийче парижко" от село Горно нанадолнище, тио ще се върнеш да доиш кравите, явно процесът ти е много добре познат. Не замърсявай софийската среда с гнилите си мъдрости, много смърдят на тролски еманации. Вземи си заслужената парса и марш вън от София. Ех, защо махнаха софийското жителство, та продажни, малокултурни, недоучени прованси да управляват и съсипват София. Погледни как са строили София прадедите ни бе, мутрак новоизпечен неграмотен. Как се пръквате такива caламандpи

16

София Африкана

преди 6 години

Фандъкова ще засади палми и горилата Бойко ще скача между палмите и зелените небостъргачи.

15

Анонимен

преди 6 години

До смяхВместо да строят сгради-паркинги, както е в САЩ и други страни, БАЙ *** - ОЛИГАРХ си доизпира париците с ненужни небостъргачи и унищожава София, убива изгледа, въздуха, флората и фауната (случайно оцелели от безумното "пазарно" строителство), психясва хората. Такова грандиозно невежество не е било дори в началото на социализма. Напротив, видяха, че са прости и веднага започнаха да вземат най-доброто от Запада. Но npocтак с пари, и с имоти на Запад, при демокрация, е обществена чyмa.