18

Анонимен

преди 6 години

Някое тефтерче на Боршош не са ли намерили, с поръчките и порциите? То пак ще изчезне, но все пак...

17

Анонимен

преди 6 години

Ами трябва да умееш да си любовник на правилният човек,а иначе жени в климактериум много...

16

Анонимен

преди 6 години

Защо България дава такава хубава служба на подобни комплексирани момченца? Не с моите пари да се правиш на олигарх, Боршош! Оли Груева е също много компрометирана в далавери. Учудвам се, че някой я е назначил да работи в НДК! Всички знаем какви далавери въртеше в Берлин като културно аташе

15

Анонимен

преди 6 години

Както се е захилил и нагласил на снимката , ако вместо дъ-ртата до него имаше някое маце , ще си.помислиш , че е тръгнал.на купон , а не до следствието!

14

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха дъвка за матряла! Главната пералня на републиката начело с цацата ще го изпере така че петънце няма да остане върху Боршош! Мафията начело с Бойчето няма да допуснат някой техен приятел да пострада заради кражби от държавата.Та нали държавата е на Мафията как ще обсъдиш някои че е откраднал от себе си!?А матряла да плаща и да мълчи нали си обича Бойчето и БСП и гласува за тях.

13

Анонимен

преди 6 години

Гущерът трябва да си отреже опашката, а не да си скубе миглите! Всико вони и смърди, те пръскат дезодорант вместо да пуснат водата!

12

Георги Симеонов

преди 6 години

От кога Прокуратурата е органа,проверяващ целесъобразноста на/ определени актове и действия ? Съгласно НК тя е органа,който се произнася по законосъобразноста на дадени действия или бездействия на определени физически лица .Бъдете по-точни и компетентни в писанията си !

11

Анонимен

преди 6 години

Отворкото и левент е-б-ач , май го отнесе! Защо Борисов се скри и нищо не казва за това , че го върна след уволнението?

10

Заплес

преди 6 години

Тоя на снимката Шон Пен ли е?

9

Анонимен

преди 6 години

Това си е дворец на културата,а не дворец на европредседателството,че да превеждат сумата 17 млн.лв. за предстоящото европредседателство като място за председателстване,могат и сграда да си построят с тази цел.

8

Анонимен

преди 6 години

Мошенник иде от Моше

7

Анонимен

преди 6 години

Как пък никой досега не попита Румяна Бъчварова има ли някаква връзка с Боршош или не? Защото ако общоизвестното е вярно, работата ще е много дебела.

6

Анонимен

преди 6 години

Кога прокуратурата ще стигне до по-високи нива от обикновените изпълнители и ще обвиняват и поръчителите?! Ясно е, че Боршош, ако има вина, е изпълнител!Защо Павлова, Дончев и Рашидов, са само свидетели и не се разследват като негови преки началници. Защо не са упражнили контрол, защо не са уволнили Боршош НАВРЕМЕ и дали са му упражнявали натиск???

5

Анонимен

преди 6 години

Всъщност тази история в познавателен смисъл може би е почти толкова интересна, колкото КТБ. Защото, ако се разплете до дупка и то от самото начало, ще изкара на светло механизми и групи на зависимости, групи на конкуренция и конфронтация и пр. Под групи разбирам по-скоро банди, кланове и под. А НДК изглежда като едно от многото кранчета, макар и относително малко на фона на КТБ, чрез които може да се източват средства и да се преразпределят и насочват към избрани реципиенти.Боршош изглежда нещо като наш доверен човек, излъчен и назначен от такава група, за да може да насочва потока от кранче

4

Анонимен

преди 6 години

Няма проблеми,малко пушилка за пред материала, и всичко ще се размине. Все пак как беше: Ти си го назначи!Парите ги няма,дъвка за медиите има.Това е положението,тук властва мафията.

3

Анонимен

преди 6 години

Бушон ! Трябва да се отсече главата на змея ! Всички знаем кой е той.

2

Анонимен

преди 6 години

Ей, аман от тия герберази - само далавери, кражби, интриги ...

1

Анонимен

преди 6 години

Това не беше ли еврейчето, което беше председател на предизборния щаб на Тиквун, когато се кандидатира преди години за кмет.