64

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия проценти в заглавието? Проценти и промили са две съвсем различни мерни единици! Неграмотна работа!!!!

63

Анонимен

преди 6 години

До Историк 57Никъде не съм казал, че КАТ са съдилище или затвор. Но някой от тях не си е свършил работата, за да пуснат изчадието по бързата процедура. И "брато" дупките изобщо не ги бъркам.

62

Щирлиц

преди 6 години

Къде останаха евротолерастията,и правата на човека?Как така ще го спирате,нали сега живеем в демокрация?Моля ви,недейте така,накърнявате свободите и ценностите на човека.

61

Анонимен

преди 6 години

Взел сие бележка, намалил е промилите. Що го хващат, може да не умее да кара трезвен?

60

Авер

преди 6 години

Усещам аверчето, че иска да стане изряден и работи усилено да ги докара 0,5 промила пред ченгетата.

59

упс...

преди 6 години

Този трябва да го вземат в следващата серия на "Бързи и яростни" без кастинг!Идеално шЪ пасне за ролята на "камикадзе" в някоя от сцените!!!!

58

Анонимен

преди 6 години

Ми почнал е да изтрезнява

57

Един

преди 6 години

Всеки следващ ден го хващат с по-малко промили. Очевидно мерките на МВР имат ефект!

56

Историк

преди 6 години

До Анонимен 49Така е защото на *** му е най-лесно да пише тъпотии за ченгета, вместо да помисли за истинската причина за нещата.

55

Историк

преди 6 години

До Анонимен 42Ами това са ни законите и това е независимостта на съдебната власт, която си прави точно каквото си поиска. Който има да даде е прав, който няма ела гледай правосъдие, че и отгоре! Наглите се ги бяха пуснали ако не се беше разпърдял случая, помните ли? КАТ ли беше виновен или МВР?

54

Историк

преди 6 години

До Анонимен 41Само че КАТ не е нито съдилище, нито затвор. И ти бъркаш дупките брато!

53

Абсурд

преди 6 години

Затвор.И да му вьемат книжката!

52

Анонимен

преди 6 години

Добре, значи минавам цяла България с ограниченията, защото ушевите ще вардят по храстите и то законно и накрая ме блъска един такъв пияница без книжка, който е хващан 2 пъти подред че кара пиян.Къде е законът в тази ситуация?Ама другарите милиционери да имат в предвид че и ТЕХНИТЕ деца пресичат. Тоя пиандурник може и тях да блъсне вместо мен.

51

мила родна картинка

преди 6 години

По селата карат морги без номера, застраховки и т.н. Масово виждам по черните пътища вехти москвичи, жигули и пр преправени на пикапи, без номера. Карат пияни, непълнолетни, неправоспособни и неграмотни. А Ушефф дреме на магистралата, а по черните пътища е пълна анархия.

50

Анонимен

преди 6 години

Е,той не е изтрезнявал ,горкия !Може и да не е разбрал ,че е бил арестуван !Полицаите си губят времето !Извършват ненужни упражнения !Като го пуснат -пак е зад волана !

49

мила родна картинка

преди 6 години

Пияндето може да кара докато не го осъдят. Хващат го, водят го в РПУ, пишат акт, пускат, на следващия ден взима колата на братовчеда, или купува нова трошка - голф 1 за 250 лв от моргата, пише я на майка си и минава през КАТ. Крайно време е при такива случаи директно да пращат в затвора. Какво има да доказват и да изписват тонове бумаги?

48

Анонимен

преди 6 години

Тоя рецидивист трябва да бъде затворен, той е опасен не само за себе си, а и за всички останали хора.

47

Анонимен

преди 6 години

За един ден е изтрезнял с един промил.

46

Анонимен

преди 6 години

Айде пак ченгетата! Полицията има право да го задържи за 24 часа, за повече от 24ч - само с прокурорска заповед до 72ч, а споредзависимо провинението и повдигнатото обвиние - може и под постоянна стража! Кога ще напишете нещо за роботата на прокуратурата, съдиите дето и сега са намазали тлъста комисионна! С тия промили тоя трябваше да гние поне няколко годинки зад решстките! Кой тук не си е свършил работата?

45

Кочо

преди 6 години

Нали уж щяха да се свалят номерата и колата да се спира от движение?КАТ пак не са в час или пишлемето е кихало кинти .