5

Анонимен

преди 6 години

Ами Ми-17 ще пратят - солидна здрава руска машина, хиляди от която са продадени по цял свят! Ако монтенегрите бяха помолили Русия, щяха да им изпратят Бе-200 - най-доброто, правено досега в света! Глисира, зачерпва 12 кубика вода, хвърля я на пожара и отново. Изпращаха такива на Израел, Испания, Португалия и другаде.

4

Анонимен

преди 6 години

никой не иска да купува техника защото е скъпа и поддръжката е скъпа, но като се наложи да се ползва и я няма излиза по-скъпо.

3

Анонимен

преди 6 години

Е добре след като проблема е Пари, за какви договори става въпрос. Те като изгорят 100 км гори в 6 държави ...замърсяването колкото за цяла година коли. Ами ще плащаме, ще измислят ротация или схема . Днес ти гасиш и плащаш ...утре на тебе щи гасят . Нали това е идеята на обединението. То ако за един пожар се крием всички...Какво става ако почне военен конфликт с някоя държава там става дума за милиони евро на ден ????

2

Пепи

преди 6 години

До 1Прав си и много точно казано. Проблема е ПАРИ!!! Тези операции струват скъпо. Нашата техника и екип няма да ходят само от солидарност да гасят. Сега си представи 27 екипа с техника и всеки ти струва по 20000лв на ден грубо. Това е грозната истина, но иначе сме "солидарни" и Европа е "силно загрижена".

1

Анонимен

преди 6 години

Човешката глупост няма край. Сърдят се на Тръмп че изкарал Сащ от зеления договор, а сега като гори някъде из Европа всички гледат и "мислим за вас" ! Добре бе 27 страни всяка ако прати по 2 самолета за 3 часа ще изгасва всеки пожар ???? Нали уж обединено пространство? Уж обединена армия ? КАто има проблем по единично .