33

Грешка след грешка.

преди 6 години

Цялата тази история ме кара да си мисля, че на въпросната майка, главата е пълна с бръмбъри от началото до края на тази история:1ва грешка е, че се е оженила за арабин, които и имат силно патриархално мислене, не уважават правата на съпругите си и във всички случаи досега, отвличат децата си след някаква възраст да ги ислямизират.2ра грешка- отива да го види с детето на чужда територия- ако бащата иска да се видят, да дойде той до България3та грешка- тръгва си без детето по необяснена причина

32

Анонимен

преди 6 години

Какво сте ревнали, вижте си постовете! От близоста с Ориента сте попили най-гнусното. Навсякъде виждате к*рви, а истината е, че сте жертва на собствения си провал. Биете като араби, презирате като араби, гневни сте на най-прекрасното нещо - жената. Защо? Защото сте като тях! Ако имахте възможност да имате собственост върху жените, каквато имат те, щяхте да сте щастливи, ако можехте да режете ръце и глави като тях - щяхте да сте щастливи. Същите сте, ама оплюхте една майка, която е сгрешила на мл

31

Lothbrok

преди 6 години

До ТурчинХристиянките които се женят за мю(юлмани, си вземат директен еднопосочен билет за отвъдното, защото рано или късно турчина или арбина ще им отрежат главите....

30

Анонимен

преди 6 години

За съжаление това е положениет при брак с мюсулмани. Обаче тъъпиите паатици не могад да си го набият в кратуните че с такива не трябва да имат вземане-даване и се женят и после става страшно.Лично познавам една полякиня, на която от немското посолство са и помогнали да изведе сина си от някоя от маймунските арабски държави. Сега е със сменена самоличност, да не могат да я издирят.

29

Lothbrok

преди 6 години

Гнусна история, повръща ми се само като ги видя.....

28

Турчин

преди 6 години

Българките осъзнаха, че единствения начин да имат здраво и пълноценно семейство е брак с мюсюлманин. Там всичко е в граници и няма помен от обърканата глава на съвременния опиянен бг мъж. Вае повече да са такива бракове, но нека приемат правата вяра изцяло, без страх какво ще каже тази или онази.

27

!

преди 6 години

Поредната заблудена бяла птица...

26

:D

преди 6 години

То това по любов се е случило! Вие да ни си мислите, че за пари си е вдигала краката. Амииии! Не сте прави бе!

25

...

преди 6 години

На нашите моми, когато чуят за пари и им се разчекват задниците от вълнение. Ясно е, че когато се подлагаш на мюсюлманин след това ще си следваш последствията. Това е друга "култура" от средновековието. Мили момичета и жени. Опичайте си акълите. Не всичко е пари. Нали не искате да се срамувате от снимките на децата и внуците си?

24

Тъжен

преди 6 години

Злобно племе, ей... хората се влюбват, хората грешат, наивни са понякога... Каква е тази злоба към майка и дете? Не Ви ли е срам?!? Една майка е намерила детето си, зарадвайте се ако е останало нещо човешко във вас :(

23

Анонимен

преди 6 години

До шматкаАбе то ткаива случаи има и с европейци- наскоро от Полша имаше доколкото помня. Сигурно има и местни мутри които го правят този номер.

22

шматка

преди 6 години

Жени се за мамун а после реве.Ами да реве.Сигурен съм че тази е говорила на познатите си колко са *** и задръстени българите.Бог бави но не забравя

21

no comment

преди 6 години

...сама завела дъщеря си в Чили, че и я оставила там и се прибрала без нея...нямам коментар.

20

айде марш

преди 6 години

Сирийци, турци, иранци...*** ей, кой ви тика да се помпите с тия ? После ревете държавата да ви спасява.

19

питанка

преди 6 години

Това Велизара ли е ? Повече на Велизар ми прилича с тези космати бузки и обратна захапка.

18

Анонимен

преди 6 години

Не съжалявам Марина Стефанова и такива българки като нея които раждат арабски деца.Презирам ги.Жена съм и никога нито за миг не съм и помислила,че двете ми деца(да си ми живи и здрави) няма да носят българска а чужда кръв.Деца родени от брак с арабин никога няма да бъдат български деца,в техния свят те принадлежат на бащата,носят неговата фамилия и религия, манталитет.Това е пагубно за българите.Това момиче добре поне че се казва Велизара а не с арабско име.

17

Анонимен

преди 6 години

Колко страдащи сирийци има и те милите идват у нас .Тези двете са провокаторки на Путин .Да се арестуват и осъдят ,застрашават европйските ценности !

16

Иван Пешев

преди 6 години

А сефте мюсулманин да открадне дете от българка, не знам какви са тези кифли които им се връзват на лъжите , тези хора от малки знаят че не е грях да излъжеш християнин или жена.

15

Анонимен

преди 6 години

Значи мърлата е пратила детето си неам си къде и сега реве че законния баща не и дава да види същото? Ми да отиде да го види! Какво и пречи? АААА пропуснала е факта че риезака живее на място където има други закони и като *** кифла е пропуснала да се запознае с тях преди да се пляка с риезака! Кво иска от България? Да харчи общи пари за нейната глупост?

14

Анонимен

преди 6 години

Не обвинявайте българките. Много от тях са гладни и търсят своето, по-хитрите - на запад, по-глупавичките - сред тези от Близкия изток. Това е просто една частица от случилото се в държавата ни последните 30 години, една капка от вира. Сега трябва да плуваме, за да не се удавим. Ето че това момиче е успяло да доплува дотук и можем да му пожелаем да е добре дошло :)