15

ДОНЧО

преди 6 години

До Комунистите ограбиха: А , ЗАЩО НЕ Я ОГРАБИХА ПРЕДИ ДА СЕ ПРЪКНЕ ПРЕДАТЕЛЯ НА ДВАДЕСЕТИЯ ВЕК ,ГОРБАЧОВ И ТЪЙ НАРЕЧЕНОТО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ , ПЪЛНО С ФАШИСТИ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ.

14

ГАНЕВ

преди 6 години

До Червените милионери: С ТИЯ ЛЪЖИ ЗА ПРЕД ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ,НЯМА ДА СИ ИЗКУПИТЕ ВИНАТА ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ,ГОСПОДА СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИ ЛЪЖЦИ,ДЕМАГОЗИ,КРАДЦИ И ЛИКВИДАТОРИ.НАРОДА ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ОПОМНИ И СЕГА СЛЕДВА ПАК НОВ СТРАХОТЕН ШУТ В *** И ОТНОВО НА СМЕТИЩЕТО.

13

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

12

Хм...

преди 6 години

Повръща ми се от политика, политици, от ***..то от политиците, от всичко, което причиниха дружно на България (БКП, БСП, СДС, БЗНС, ДСБ, ДПС, НДСВ, АТАКА, ПАТРИОТИТЕ... и най-вече ГЕРБ). И продължават да наглеят и да се вземат насериозно, наглеците лъжливи. Че то не остана народ бе, алоооо. Я се скрийте и наведете главите си, продажници. То бива наглост, ама това минава всякакви граници...

11

Ооооо,

преди 6 години

Писна ми от ГЕРБерастки простотии. Хайде сменете бедния си репертоар. Едно си знае баба,едно си бае. Коя държава са ограбили комунистите? Тая,която съградиха,а вие сринахте ли? И какво създадахте в замяна-само разруха.Я,отидете в провинцията да видите висящите отломки като след бомбандировка на предприятия,фабрики и заводи,където кипеше живот,жалките останки от ТКЗС-тата и животновъдните ферми,които изхранваха цял народ.Мъртвите села.Ама,че наглост безгранична и ***.

10

сминдух енд чесън

преди 6 години

Има ли значение след като сбора от всичките е равен на БКП.

9

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

8

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

7

Ястреб Манафлията

преди 6 години

Този да си избръсне половия орган на лицето.

6

”Равностойна на ГЕРБ

преди 6 години

Божееее,да не бъде. Нямам нищо общо с БСП,но да влееш АБВ в редиците си,е все едно да вкараш вълка в кошарата си. Та ГЕРБ имат само около 15% избиратели. Всички знаем как печелят изборите.Нинова трябва да е луда,за да направи подобно нещо и да вкара политически трупове в партията си.Тия искат да се възродят от пепелта и да се впият в силен донор.

5

123

преди 6 години

Абе, ква АБВ, кви ГЕРБ..кви Реформатори, кви "Патриоти", ква Воля, кво ДПС....ако пропускам някой - сорри??? Всичките трябва да бъдат изгонени от държавата ни!Трябва нови хора, които не са зависими нито от САЩ, Русия, Гермаия, Франция и т.н.А не жените, децата семействата на всички тия, да живеят "на Запад", имоти и имущество да имат на Запад - да ги "държат" послушни по този начин, и да са ***!

4

Един

преди 6 години

Те гласоподавателите на АБВ останаха трима. Вярно е, че всеки глас има значение, но чак пък да се промени нещо ...

3

Анонимен

преди 6 години

"Ако това се случи, би имало важен символичен ефект за левицата, защото ще бъде още една червена точка в актива на Корнелия Нинова", посочи още социологът....:)) колкото червени точки да слага ***, върху синьото петно, най-много да го докара до лилаво... :)) а пък ако отчетем, че с течение на времето, синьото петно стана много, много зелено, чак електриково, ако го накапеш с червено ше го докараш до жълто... а пък където е жълтото, близо е и кафявото! :))

2

7

преди 6 години

Герберска *** долна

1

Аз

преди 6 години

АБВ трябва да бъде закрита!