10

До Авторката

преди 6 години

Петя Славова, ти си журналист и жена - и пишеш "яйцИклетки"????? Потресаващо.

9

Анонимен

преди 6 години

В статията обаче не се говори за случаи, в които жена си търси яйцеклетките (за ново бебе, или за да ги продаде) и ги няма. Ако има такива, това е злоупотреба и трябва да се заведе дело. Ако няма такива, за какво трябва да свързвате сурогатното майчинство с черен пазар на яйцеклетки. И без това няма никога да го прокарат, защото ще подбиваме пазара на Гърция, която е най-достъпната дестинация за сурогатно майчинство. Що да не им плащаме като можем.

8

Анонимен

преди 6 години

Бгмамите пак за изтрещели. Значи като става въпрос да се подкрепи законът за сурогатното майчинство, на тях не им пука, защото те вече са се сдобили с дечицата си. А всички жени, които не могат да износят деца и семействата им си стоят без радост и без надежда, за тях не им пука. Нито за всички жени, които можеха да изкарат не лоши пари от износването и да осигурят децата си. Ми естествено, че се взимат повече яйцеклетки, и се замразяват. Ако като си ги потърсят ги няма, значи са продадени.

7

гп

преди 6 години

Този свят се е превърнал в ад. Черен пазар за яйцеклетки, ***, хората си продават децата, изоставят ги, абортират ги с гордост, сменят си пола, мъж се жени за мъж, жена се жени за жена. Всичко това е библейска картина. Запазете себе си и вярвайте в Господ, защото под един или друг вид, денят на страшния съд идва. Пазете децата си

6

Реалистът

преди 6 години

..... В АБСУРДИСТАН има ЧЕРЕН ПАЗАР на ............. всичко !!! .......... В това всеки може да е абсолютно сигурен !!! ..................

5

Анонимен

преди 6 години

Какъв ви е проблемът с яйциклетките... от яйцитата идва, а ако беше от яйца, трябва да е яйцаклетки. Ограмотете сА малко, преди да коментирате :)

4

Flex

преди 6 години

Има да, казва се на жената, че не е станало, яйцеклетките се транспортират в гърция и от там в щатско с кораб, заради занижените проверки на корабите. Процедурата работи от доста време.

3

р

преди 6 години

Ега ти, какво е това яйциклетки?

2

Анонимен

преди 6 години

ЯйцИклектки?! WTF?!

1

Анонимен

преди 6 години

На яйцИклетки не знам, но на яйцЕклетки със сигурност има.