12

Николова

преди 6 години

Пречи ли някой на работодателите да стимулират по-добре работещите?

11

Анонимен

преди 6 години

Чекай си ги на портальо!!Чудим се още,как не са ти го турили....

10

чакат на портала

преди 6 години

ако питат мен .клас ли...дръжки за вас.щом работиш дълго време в една фирма ,значи че и за по малко пари ,пак ще си налягаш парцалите.

9

Анонимен

преди 6 години

Няма да гласува за ГЕРБ никой от моето семейство, ако това се приеме! Лъсват им лобистките далавери с работодателите-милиционери! Кой се хили зад тях.Защо в Румъния са вече много напред със заплати и всичко, а ние дърпаме все надолу? Там борят корупцията, а тук - моделът им бил лош. На тъпана ли да вярвам или на ..я си?

8

Анонимен

преди 6 години

До НикиКонституцията на Живков беше най-добра но я махнаха.

7

Ники

преди 6 години

Нашето трудово законодателство е робовладелско. От там идва и наглостта на т.н. работодатели. А трябва да се върне текста от Търновската конституция, който забранява робството в Бг

6

Анонимен

преди 6 години

Президентът да се самосезира,и да свика спешно консултативният съвет за национална сигурност!Част от политиците и работодателските организации застрашават националната сигурност на страната!

5

Анонимен

преди 6 години

Махайте,махайте......След 5 години няма да има на кого да махате !!Ей....,извер.зи мръсни и алчни,ще ликвидирате държавата бе,не ви ли е срам да ни съдирате и кожата от гърба !!!Не останаха българи в България бе !!Само за орязване говорят....Кога ще дадете ???Нагли к,опелета,да пукните до един

4

Анонимен

преди 6 години

Работя в държавна администрация. Получавам десет лева за прослужено време ори общ стаж над 20 години. Брутната ми заплата не се равнява на две минимални заплати, а ни водят висш експертен персонал. При нас наистина се изискват много и добри познания. Сега се нагледаха и десетто ми лева. Ако някой от висшестоящите може да се издрежа с доход под хиляда в среностатистически град и да гледа семейство да ми даде неговата схема на раходи, че моята не се получава. Добре че съм жена и имам мъж работяга.

3

анонимен

преди 6 години

Работя в общинска администрация от доста години, но може би от 6 години към заплатите не ни се начислява клас "Прослужено време".

2

дакажемнещозабедните

преди 6 години

в частните фирми прослужените години с без значение.по висок клас? колкото отпусне патрона.между другото при формиране на себестойнлст на изделие трудът е най малкото перо.има картел по региони. рабовладелските организации и правителството са в играта а от зад е стоятнеолибералите.

1

w@ta

преди 6 години

Безумие е, ако и на това посегнат.Защото се отнася за тези, които бяха млаи в началото на прехода, а като остаряха, след всички мъки, да за тънат съвсем в мизерия. Младите ги наемат с високи заплати, а на нас само това ни остана като ръст на дохода 0,5 - 1% на година. Дори при пенсиите е по-висок!