25

истината

преди 6 години

големите гърди бяха Огромен плюс преди 30-40 години - какви кариери правеха певици,артистки, кариеристки и секретарки ,Ама царството им залезна- сега вече със силикона всяка може да има огромни гърди . Всяка млада жена с малки гърди хич да не му мисли да си слага бързо силикон и да не слуша приказки от сорта " и така ми харесваш" и тн, всички мъже се унасят по големите .

24

Анонимен

преди 6 години

А и повечето модели сутиени и бански са за жени без цици и са с огромни подплънки, което си е чист дисркиминация. Но явно комплексите при тези жени са в грамадни стойности...

23

Анонимен

преди 6 години

То остана и да не забелязвате, което е отпред под носа ви.Жените забелязват и куп други неща, но са по-малко дребнави, когато става дума за човешки взаимоотношения.

22

Анонимен

преди 6 години

Как се дефинира "голям бюст"? Сигурно няма дефиниция, но като се види си личи, а зависи и кой гледа.

21

dfsdfsdfsd

преди 6 години

Жена без цици е като кола без турбо, върши работа ама не доставя удоволствие.

20

!!

преди 6 години

Мъжете винаги забелязваме размера на циците на жената, но ако една жена е само цици - не струва. Това им е и най-големия проблем на жените с големи цици - не знаят дали мъжете ги харесват само заради циците или заради всичко останало.Познавам една мацка, която е страхотен човек, но има големи цици. Това и създава доста комплекси, а мацето е наистина уникално.

19

маркиз Дьо ла Панкур

преди 6 години

Трябва да се прави разлика между големи и ДЪЛГИ цuцu !Важно е !

18

Анонимен

преди 6 години

Статии от рода са абсолютна глу.по.ст. Никой животински или природен вид не си избира спецификите. Козата има голямо виме, овцата - малко. Повечето бозайници нямат обемни бозки. От расите бялата от средиземноморски тип е едновременно и най-космата, и най-обемна в горната част. С годините атрофира и се увеличава още. Такава ни е природата. Глупаво е да очакваме еднообразие, а също да мерим по и най.

17

шматка

преди 6 години

До 20Да бе.Цици минацицицицицицициициицшшшцццшциицицицциииихаааа

16

шматка

преди 6 години

Големите цици са голяма работа.

15

Анонимен

преди 6 години

Тая вечер сме без бан, пак е нещо, айде, живи и здрави, до утре вечер.

14

Надето

преди 6 години

,,Големи гърди,, при мъжете не са тесногръди а щедри и богати че не са транс сексуални нали хихихи наде тъпачка

13

предимства

преди 6 години

големи гърди предимство със силикин най вече а и джуки и нос задължително за мангизи и добра работа и да си мацка за чалгите

12

тъпо

преди 6 години

силикона е вреда за една жена силикон след силикон силикона харесва не истинските цици на жената със силикон лошо

11

Анонимен

преди 6 години

Минко ергенина какви ги харесва - с или без гърди?

10

Анонимен

преди 6 години

Най-голямото неудобство на големите гърди е че разсейват добрия евач и образуват гърбица на притежателката им. Та тази по-надолу дето се хвали и лъже че се гордее с големите си цоммби всъщност е гърбава като камила и приятелят и е разсеян като муха без глава.

9

Анонимен

преди 6 години

Много смешна гледка представляваше една дама с голям бюст и гердан с огромна плочка на него. Като бягаше да хване автобуса, плочката през цялото време я биеше по челото.

8

Анонимен

преди 6 години

За мен големите ми гърди са преимущество и в никакъв случай неудобство. :)

7

Анонимен

преди 6 години

Ами то зависи и от фигурата. Големи гърди на 120 кг и на 50 стоят различно.

6

Защо да не стоиДобре

преди 6 години

дългият гердан, ако жената е с голям бюст? Зависи от модела на дрехата, от дължината на шията, от ръста на дамата.Относно стойката - ако е със стегната фигура, силен кръст и тренира поне веднъж-два пъти седмично, стойката няма да се развали от големия бюст. От значение е и изборът на подходящ сутиен.С две думи, написаното в статията важи за повлеканите. На тях все нещо им е виновно за това, че каквото и да облекат, изглеждат размъкнати, походката им е тромава, а стойката - льохманска!