12

Дедо

преди 6 години

До Най-важното! Дека я виде тая "половин година зима"?Сега януари и февруари беше стегнало два месеца,ама преди това последния студ бе къде 2008-2009-та,бре младеж.На село знаем какво е зима,ама у градско не знаете!

11

Димитров

преди 6 години

Прозорците направо текат PVC дограма. Няма оправия само лятото не текат. Тапетите, подът, че дори и самата дограма са във вода. Ужас няма оправия. Звъня на фирмата и от там ме почват: Какво искате бе господине при PVC е така като не искате да ви текат прозорците купете си дървена дограма.

10

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде, където се огледам, слагат дограма, на която се отваря само едно крило. Естествено заради цената. Включително и при "безплатното саниране", включително и на балкони, включително на училища. От моя гледна точка са го проектирали и приели мърлячи, които не си мият прозорците. Да им дадат да измият веднъж такива прозорци.Кондензация и мухъл задължително ще има, ако не се поддържа ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА ВЪВ ВСИЧКИ ПОМЕЩЕНИЯ температура 18-22 градуса, плюс вентилация.

9

Анонимен

преди 6 години

можеше и малко анализ да има, нищо съществено не се каза.

8

Анонимен

преди 6 години

Вие ли ще ни кажете името на "правилната" фирма за дограма или трябва да се досетим сами?!

7

123

преди 6 години

Вярно, какви са тези снимки? Не можахте ли да подберете снимки от бълагарския бит и култура, за да са по-полезна нагледна информация.

6

Анонимен

преди 6 години

От 8 месеца съм на 7 камерна Вива с троен стъклопакет Енерджи, Бяло + Ка стъкло, нито шум имам нито студ зимата ако ще да е минус 20 навън достатъчно е да пече само !

5

Анонимен

преди 6 години

Нямам пари за ремонт.

4

Чиновник

преди 6 години

К'во ста'а, ще се санираме ли с държавна пара, а? 4 млрд. дотук и още 2 млрд. до края на годината. Подарък за народа от държавата.

3

пффф

преди 6 години

По-големи глупости имаше ли как да напишете? Алуминият отдавна има прекъснат термомост и не се явява проводник на студа! Пишете за дограма , а не сте споменали най-важното - обковът! Ако не изберете качествен обков, каквато и ще да е дограмата, ще имате проблеми. Най-добрият обков е австрийския Мако, след това немския Сигения.

2

Най-важното!

преди 6 години

Най-важното е да се съобразите, че в БГ има по половин година зима.В случая големите прозорци по 2 метра са неподходящи, на предприемача му излиза по-евтино да сложи евтин алуминиев вариант, отколкото стена от итонг.Предпочита се дървена и PVC. Освен стъклата правилното поставяне е от значение, както и обковът. Изложението и т.н.Гледайте кухнята да е отделна от други помещение и задължително да има прозорец.Както и банята. Ужасна е миризмата от кухня и баня, ако няма прозорци.

1

комбинатора

преди 6 години

Дървен профил, облечен с алуминий - да го избереш за добрия естествен външен вид на дървото??? Аре мислете преди да ги пишете тия работи!