64

Анонимен

преди 6 години

Тикво, много си противен!

63

ТАСС

преди 6 години

Борисов към премиера на Катар: Стабилност в Залива,така както има стабилност маслен крик у бунище.

62

Тато

преди 6 години

Този *** какво разбира под стабилност, това да не е барака че да бъде стабилна, пълен *** със 50 думи речник.

61

Анонимен

преди 6 години

борисов остави другите-мисли за България ! Иначе се пръждосвай на майната си !

60

Анонимен

преди 6 години

Ама това ли му е най-големият проблем на Буда или са го изпратили пок началниците за пощенски гълъб? Има ли шофьор пожарната кола? Това премиер ли ни е или куРиер?

59

Анонимен

преди 6 години

Ами и неговия патрон Симеон Борисов и той се правеше на голям приятел с арабите,и той милиарди инвестиции щеше да докара!Тоя мач сме го гледали.И той забогатя само лично,и тия около него.И не с арабски пари,ами с наште!

58

Анонимен

преди 6 години

Борисов - докога ще ни линчуват братята от малцинствата ?

57

Българин

преди 6 години

Борисов - стабилност в България КОГА ?

56

Анонимен

преди 6 години

Аз съм известен със своята скромност!

55

Анонимен

преди 6 години

Днешният ден трябва да ни е ден за равносметка и да извисим глас за сравнение между ЛЕВСКИ и жалкате ни политици днес! Народе ? ? ? ? СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ И СЕ ОГЛЕДАЙ и се огледай що за политици сме си избрали ? Няма един в който да видя поне една черта на чест и достойнство,на родолюбец . Нашите типигъози политици и бизнесмени харчата народната пара за имоти извън България ,за любовници, за охолен живот докато българите гладуват !

54

Боже Опази!

преди 6 години

Братя Българи! Да сте ми живи и здрави за избора на този Бойко, да е жив и здрав и той на тейка си и майка си, но моля Ви от все сърце, не ни занимавайте повече с такива олигофренски новини, пази Боже от Бойко!!!

53

народа български стр

преди 6 години

И войводите си избра ако ще е златно прьстче да е диамантено да е , за тях разбира се всеки знае баба да избутва но за дрешки и безин за полицията ,,нанай мору''

52

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден протести, всеки ден агресия навсякъде и бат Бойко не вижда ,не чува....кой пореден мандат ще се сети за народа си ,за жалката ни държавица в която 10% от българите са зинали и нямат наяждане и освен за любовници не вмислят за нищо друго-и това са приятелите на бат Бойко а останалите 90 % от народа той не ги вижда ,не ги коментира, не говори за тях . Явно за него е най-важно още колко години ще е начело на бандата загробила България !

51

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБорисов вместо да се разхожда по света ,да се разходи из българските ,умиращи села и малки градове. Занимава се с всичко друго и коментира всякакви простотии ,но не и защо народа български страда толкова в мизерия ,до кога българите като най-бедната и страдаща нация в Европа ще плаща огромните им заплати,безброй глезотии на лакомните и ненаситни политици. Народа е страшно озлобен,точно както и аз и затова е тази агресия навсякъде. Когато си натикан в ъгъла ще стачкуваш ,ще се бунту

50

Анонимен

преди 6 години

Много як ход!Хем сме приятели с всички араби хем си ценим приятелите а и една криза все някога свършва особено когато е изкуствена но остават начина по които сме се държали,да не казвам че Катар може да купи всичко в България за столетия напред в сферата на храните,водите,и каквото още се сетите!А за инвестициите просто няма да казвам!И да кажа на простаците плюещи Борисов че нямат грам акъл и то не за 5 стотинки а никакъв!

49

,

преди 6 години

Блещят ход препоръча го един арабист преди седмица , и защо е нужно го каза точно.

48

Анонимен

преди 6 години

Тоя Джери Борисов след 3 мандата сме след Албания по стандарт,ама акъл дава.Да отива да полива магнолиите.

47

Феликс

преди 6 години

Хубави неща е казал, браво! Ама арабинът едва ли го е разбрал, той откъде да знае български?!

46

Питащ

преди 6 години

БЪЛГАРСКИЯТ Премиер да не си е рязнал пи*шка*та и да е станал мУсилманин?Щото сякЪш барада ще си пуска, като талибан?Брадясал, нечистоплътен - ууууууууууууууууууууууууууф, мУсилман. Интересно, често често прескача при Ердоган. Та, алката му кой ли размер е станала?Щото, разправят хората, тъй ги приемали в ислямската църква ......... ?

45

Анонимен

преди 6 години

"" НИКОГА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО ПО ЖАЛКА КАРИКАТУРА В УПРАВЛЕНИЕТО ОТ ТОЗИ ... ""............имаше ... всички комунистически и социалистически управници от 44-та година та чак до сега.този е просто най-малко тъпия