82

Перата

преди 6 години

Тоя пoмaк още ли се крие?

81

Анонимен

преди 6 години

Да наистина каква е тази снимка? Все пак се търси, то така и покрай вкъщи да мине няма да разбера.

80

Анонимен

преди 6 години

Май този Крис накрая ще се окаже не "някой си", а "на някой си". Кой ли ще е той? А пък намирането му е много лесно. Просто подслушайте телефоните на мама и тате. Ех, Цецо, Цецо! Досега да си го намерил и кръстил. Ама електората ***...

79

Анонимен

преди 6 години

стига с тоя цирк. да му кажат да отиде в районното, че вече писна на всички.

78

Анонимен

преди 6 години

Защо родителите не са в ареста?! Те са отговорни за деянията му! Те са му дали МПС!

77

хх

преди 6 години

На никой човек да не се случи да пострада от такива или подобни опасни неща и инциденти и дано всички пострадали оздравеят напълно!!!!!!!!!!!!!!

76

Анонимен

преди 6 години

що стана бе.

75

Анонимен

преди 6 години

Скрис!

74

ДЕПУТАТ

преди 6 години

КОЙ Е БАЩАТА? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

73

Пародия...

преди 6 години

Тръгнали някакви доброволци и селяци да го дирят по гората горкия, милия Крис...Той изпомлял хората 100 про пиян и надрусан...ЗАЩО не е обявен като истински престъпник, защото той си е такъв, за общодържавно издирване и мързелите старшинки да развъртят буркани и патрулки? М? Защо питам след ТЕЖКО извършено ПТП и бягство от местопрестъплението няма адекватни действия на всички полицейски участъци в района? Веднага проверки по всички имоти на родата му и ще го намерят за нула време лекен*цето!!!!

72

Баба Меца

преди 6 години

Аз го намерих.........

71

Анонимен

преди 6 години

Търси се!!! За удобство е поместена "снимка". Който го е видял, да се обади. Така ли се търси? Аз ли съм ***?

70

Дори

преди 6 години

е неудобно като чете човек: кмет на село, полицаи, журналисти( ОБЕКТИВНА информация?): търси се човек, а те му ЗАКРИЛИ лицето(Е< как ще го търсите?защотот 16-годишен? но иначе като Щирлиц( БЛАГОДАРЕНИЕ на МАМА и ТАТЕ!!)И НИКОЙ от горепосочените отг. фактори Дума НЕ продумва за пострадалите ПЕТ души от Крис!!!?? Дори майката арогантно заяви че "не я интересуват обществените изявления по случая!"ГОЛЯМА ПОСТАНОВКА с високопоставени родители.Досега бяха неуки ***, извършващи престъпления.

69

Георги Димитров

преди 6 години

тва ушетата ПРОСТИ ли са ве тоя си плацука на халкидики а вечер на какао бийч варти бутилки водка тия в гората го търсили ХА ХА ХА

68

горкото

преди 6 години

Стига смешки, избягал от страх - къде къде - в гората. хахаха . Също като в американските филми - някой го гонят в центъра на Ню Йорк и той бяга да се скрие в най-безлюдната улица (и задължително без изход).

67

Анонимен

преди 6 години

Еййййй, тука чета и виждам само хора с изкривено мислене. Все за бутнатите питат и защо никой не ги интервюира. Ами защото на никого не му пука за тези хора. Бутнал ги иголема работа. Виж Крисето е много важен. А че на тези хора живота се е променил из основи. Че може да нямат пари да се лекуват, да издържат семейство и ли да не дава господ да останат инвалиди. Няма значение. И майката на това *** изобщо не е притеснена. Така че, добре че спряха да го търсят. Явно знаят къде е.

66

Анонимен

преди 6 години

ЕЙ ТАКА, ЩО НЕ ВЗЕМЕ НЯКОЙ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ МЕДИЯ ДА НАПРАВИ ИНТЕРВЮ С ПОСТРАДАЛИТЕ ХОРА. ВСЕ ПАК ЖИВОТЪТ ИМ СЕ ПРОМЕНИ ИЗ ОСНОВИ ЗАРАДИ ТОЗИСТРАХЛИВЕЦ.

65

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден не пропускате да ни информирате, че тоя го нямало.Нищо не чух обаче за жертвите му - добре ли са, зле ли са, какво ги чака занапред.

64

sante_dog

преди 6 години

'Крис' не е жертва. Той е престъпник. Причинил е катастрофа с много пострадали. Избягал е от мястото на престъплението. Да, на 16 години е, но не се е скрил в гората защото някой го е гонил, а за да се скрие от последиците на това което е извършил (ако изобщо е в гората, а не на топло и да си хапва и пиива). А дали е употребил алкохол преди катастрофата? Как ще се разбере?

63

g

преди 6 години

И после:Елате в Триград,ждрело,орлово око и не знам к'во си!След подобно поведение на местните-малко утре!Родителите и кмета трябваше през ден да са при жертвите.Младото е младо,ама те?