17

Азазел

преди 6 години

Никакъв Пенс! Тръмп добре подхвана работата. Разположи ракетни комплекси в Полша и Румъния, започна доставки на втечнен газ за Източна Европа, заяви недвусмислено, че при нужда тя може да разчита изцяло на военна помощ от НАТО и САЩ, опуква в Сирия без много-много да му пука самолетите на Асад, когато сгазят лука и изобщо следва изявлението си по време на кампанията, че с Русия може да се преговаря само от позиция на силата.

16

Анонимен

преди 6 години

Този е по-опасен и от Тръмп. Има толкова налудничави антинаучни възгледи, че би върнал страната си с поне 100 години назад.

15

Анонимен

преди 6 години

Кой ли ще замести ***? Не е млада и и идва времето да си ходи май. Дано да вкарат някоя симпатична и родолюбива.

14

ВЯРНО ЛИ Е

преди 6 години

Този Човек е на 50 години ?Прилича на 90 годишен ?

13

Анонимен

преди 6 години

ТУК СЕ ЦИТИРА САМО МНЕНИЕТО НА ПОЛИТОЛОГ ОТ ОХАЙО. А ТРЯБВА ДА ИМА ПЛУРАЛИЗЪМ, НАЛИ. ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН - ОТ МЕРИЛЕНД.

12

Анонимен

преди 6 години

''..Майк Пенс си подготвя все пак и резервни варианти. Съвсем дискретно.'' Малиий мръснишките мейнстрийм медии не си поплюват,- пасквил след пасквил, кой от кой по-нелеп. Жалки интриганти.Господатите им са ги хвърлили в огъня , пък ако и читава медия да не остане.

11

Анонимен

преди 6 години

На "психолога от Охайо" дето сте го изровили , му кажете че от руската трънка няма да изскочи заек, колкото и да му е иска.Тръмп ще изкара два мандата или Иванка ще поеме втория мандат.А ултра-либерастите ще си ручат на умряло ...

10

До 6

преди 6 години

Прав си, малко по надолу е написала 58-годишният

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Абе Пенс си ОК и със сигурност би бил по-добър Президент от Обамата и Клинтън , ама не може да се мери Тръмп. Само Тръмп може да победи естабилишмънта който бе хванал САЩ и Света за гушата и да пресуши Блатото.Тръмп ще спаси не само САЩ но и Европа от тази Гангрена. Затуй е туй цялото квичене на умряло:)А туй с пробутването на Пенс са плоски евтини тарикатлъци.

8

Анонимен

преди 6 години

Този ПЕНС ми звучи на ***-нис Пенсия или ?

7

Продадохте се и вие

преди 6 години

Гнусни Сорос манипулации.Пфу.И вие се продадохте.А преди години бяхте читав сайт.Но хората са си наивни, слушат масмедиите как манипулират, че всеки, който е за добри отношения с Русия е лош, и веднага попиавт като гъби.И за нашите политици е така, който иска добри отношения с Русия, медиите го смазват, а овцете дори не осъзнават как насочват омразата си към тези, към които им кажат масмедиите.

6

Анонимен

преди 6 години

"... петдесетгодишният белокос политик с безизразно лице ..."---Зелке, Майк Пенс е роден на 7 юни 1959 год., т.е. наближава 60-те.Досега съм коментирал, че авторката е зле с писането, сега се оказа, че е скарана и със смятането.

5

Залагам Боко и Цура

преди 6 години

Тоя ми прилича на сто годишен грип с памперси - Тръмп два пълни мандата!

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Импийчмънт ще видят през крив Макрон.И само ривани ги чака:)

3

Анонимен

преди 6 години

ЕГА ТИ ГЛУПОСТИТЕ ПО ФЕЙК НЮЗ МЕДИИТЕ. хахахахаАма защо и нашите преписват от тях?Че Тръмп ги насмете ултраЛиберастите е ясно, ама импийчмънт ще видят през крив макарон. Тия плоски хитринки с пробутването на Пенс са смешни и жалки.С

2

Робърт Мълър

преди 6 години

Макрон и Франс прес се намесват във вътрешната политика и подготвят държавен преврат в САЩ, като кадруват следващия президент? Правилно ли разбирам? Това не нито демократично, нито партньорско, момичета!

1

Анонимен

преди 6 години

Навремето трябваше Алгор да вземе власта и после Мак Кейн.